מאפינס בננה שוקולד צ'יפס המבוקש ביותר
. נסו מאפינס בננה צ'יפס שוקולד, בננה שוקולד צ'יפס מאפינס, ו חמאת בוטנים, בננה, מאפינס פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס כוסות מאפין עם ספריי בישול או קו עם ספינות נייר.
מקציפים סוכר, חמאה, זרעי פשתן, וניל וביצים יחד בקערה עם מערבל חשמלי עד חלקה וקרם.
מנפים קמח, מלח וסודה לשתייה יחד בקערה נפרדת.
מערבבים תערובת סוכר מוקרם, 1/2 כוס בכל פעם, לתוך תערובת הקמח עד משולב באופן מלא הבלילה נוקשה. הכה בננות לתוך הבלילה עם מיקסר חשמלי על נמוך. מקפלים שוקולד צ ' יפס ואגוזים לתוך הבלילה; כפית לתוך כוסות מאפין מוכן, מילוי כל כוס 3/4 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, כ -25 דקות. מגניב בקופסאות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.