מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא קצפת, גבינת שמנת, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-5 דקות. נסו ציפוי חמאה פקאן, עוגת גבינה עם פקאן חמאה, ו חמאה חומה Caramelized תפוחים פריך ברים w / פקאן Streusel + Mascarpone מייפל זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 204°. בקערה בינונית, לנצח את כל מרכיבי הקרום עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מתפורר. בצק טפיחה בתחתית ו 1 1/2 אינץ 'במעלה הצדדים של מחבת 9 אינץ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מחבת Springform
קערה
תנור
2
אופים כ 7 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. Beat גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים 1 כוס סוכר חום עד שמנת. מקציפים ביצים, חמאה טעם ווניל, גירוד קערה מדי פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
סוכר חום
וניל
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
תנור
4
יוצקים לתוך קרום אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
קרום
5
אופים על 1 שעה 10 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מגניב 15 דקות (מרכז ישקע מעט).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בינתיים, לחמם שבבי שוקולד וקרם הקצפה בסיר 1 ליטר על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
שמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מורחים ציפוי שוקולד על גבי עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
מורחים
8
חום 1 כף סוכר חום, 1 כף חמאה ואת חצאי פקאן ב 8 אינץ ' מחבת לא מקל על חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר נמס פקאן הם קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
סוכר חום
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מורחים על נייר שעווה; מגניב 5 דקות. לסדר פקאנים מסוכרים לאורך קצה עוגת גבינה. מגניב 2 שעות בטמפרטורת החדר. מקררים 4 שעות או לילה. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת הגבינה כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת. חנות מכוסה במקרר.