מאפינס בננה-תפוח-תאריך
מאפינס בננה-תפוח-תאריך יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 137 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו עוד קמח, קמח, אבקת אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו B. a. d. (בננה-תפוח-תאריך) מאפינס, מאפינס בננה-תאריך, ו תאריך בננה-מיני מאפינס אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 204° ו קו מחבת מאפין עם כוסות cupcake/מאפין. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, וקינמון, ומערבבים well.In קערה נוספת, מועכת את הבננה עם הסוכר, חלב לא חלבי, רסק תפוחים, ונקטר אגבה.
מוסיפים את התפוחים הקצוצים והתמרים לתערובת הרטובה ומערבבים היטב לשלב.
יוצקים את התערובת הרטובה לתוך תערובת הקמח, ומערבבים רק עד בשילוב (לא לערבב את הבלילה).
יוצקים לתוך כוסות מאפין ואופים במשך 15-20 דקות, עד קיסם יוצא נקי.