מאפינס בצל שום ללא גלוטן
ללא גלוטן מאפינס בצל שום נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, שום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מצות ללא גלוטן עם בצל, שום ושמיר, זיתים טימין מיני מאפינס (ללא גלוטן, ללא תבואה, ללא אגוז, Paleo), ו ביצים אפויות עם בצל קרמל מעושן ובשר נבול {ללא לקטוז; ללא גלוטן} (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני. מחממים תנור ל 400°f. ספריי 12 חללים מאפין עם תרסיס בישול שאינו מקל. תניח את פאן בצד.
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד קמח אורז חום, קמח סורגום, עמילן תפוחי אדמה, 1/4 גבינת פרמזן כוס, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan, ופלפל שחור.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא השחמה, כארבע דקות.
להוסיף שום, להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך ארומטי, כ 3 דקות יותר.
ממיסים הנותרים 4 כפות חמאה. אפשר להתקרר מעט.
מוסיפים חלב, ביצה וחמאה מומסת למרכיבים יבשים שטופים.
להקציף עד הבלילה חלקה. עבור למרית גומי. מקפלים בתערובת בצל-שום.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין חללי מאפין מוכנים.
מפזרים העליון של כל מאפין עם גבינת פרמזן קטנה.
אופים עד מאפינס הם חום זהוב באביב בחזרה למגע, על 25 דקות.
הסר מאפינס מן מחבת ומניח על מתלה חוט מגניב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. חנות שאריות מאפינס על הדלפק, מכוסה, עד יומיים.