מאפינס דגנים מלאים לבביים
מאפינס דגנים מלאים לבביים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. והוא מספק כ 18 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו דגני סובין, אבקת חלב ללא שומן, סובין חיטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . , שהוא מוצק. נסו לחם דגנים לבבי, פנקייק מחיטה מלאה לבבי, ו מרק תבואה לבבי עם שעועית וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 18 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
בקערה קטנה, לכסות את הצימוקים עם מים, ולהניח בצד כדי שמנמן. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את הקמח כל המטרה, קמח חיטה מלאה, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, allspice, אבקת חלב יבשה, סובין חיטה, ודגני פארינה עד בשילוב יסודי.
מסננים מים מהצימוקים. בקערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד מקציף, ואז לערבב את הצימוקים סחוטים, רסק תפוחים, גזר, שמן צמחי, דגני סובין.
יוצקים את החומרים הנוזליים לתוך תערובת הקמח, ומערבבים בקצרה רק כדי להרטיב (לא overmix). מלא כוסות מאפין על 2/3 מלא, ומפזרים כל מאפין עם כ 1/2 כפית סוכר גלם.
אופים בתנור שחומם מראש עד המאפינס נקבעים ואת צמרות זהובות חום, 25 עד 30 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז של מאפין צריך לצאת נקי.