קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס דלעת עם Streusel אגוז מסוכר

מאפינס דלעת עם Streusel אגוז מסוכר
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מסוכר, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפינס דלעת Streusel אגוז, בננה ומאפינס אגוז מסוכרים, ו מאפינס בננה עם Streusel אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו בארות של מאפין פח עם ספינות נייר.
2
תנור חום ל 425 מעלות F.To הפוך מאפין דלעת
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה ולהקציף לשלב; סט side.In קערה נפרדת משלבת סוכר וביצים ומקציפה עד לשלב טוב והתערובת הופכת עבה ואור בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
לטפטף חמאה קרירה לתערובת ולטפטף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שמן וחמאה לתערובת ולטפטף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, וניל וקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מחית דלעת לתערובת וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים תערובת קמח לתוך תערובת רטובה, באמצעות כף עץ או מרית חסון, בעדינות לקפל את הבלילה עד לא פסים קמח או כיסים להישאר (לא מעל לערבב). כדי להפוך את streusel
מרכיבים שתצטרך
9
קוצצים אגוזי מלך מסוכרים ומניחים בקערה גדולה עם קמח, סוכר חום, סוכר מגורען וקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
10
טפטוף חמאה מומסת תוך הטלת מזלג או כף עד גושים גדולים טופס עם חתיכות בגודל אפונה קטנות.הרכבה
מרכיבים שתצטרך
11
מלא ספינות לכמעט מלא.
12
מפזרים 1 1/2 כפות של streusel על גבי כל מלא היטב.
13
אופים ב 425 מעלות במשך 17-20 דקות.
14
הסר מהתנור ולהעביר מאפינס מתלה חוט מגניב.