מאפינס דלעת עם Streusel אגוז מסוכר
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מסוכר, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפינס דלעת Streusel אגוז, בננה ומאפינס אגוז מסוכרים, ו מאפינס בננה עם Streusel אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
קו בארות של מאפין פח עם ספינות נייר.
תנור חום ל 425 מעלות F.To הפוך מאפין דלעת
מניחים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה ולהקציף לשלב; סט side.In קערה נפרדת משלבת סוכר וביצים ומקציפה עד לשלב טוב והתערובת הופכת עבה ואור בצבע, על 1 דקה.
לטפטף חמאה קרירה לתערובת ולטפטף לשלב.
מוסיפים שמן וחמאה לתערובת ולטפטף לשלב.
מוסיפים קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, וניל וקצף לשלב.
מוסיפים מחית דלעת לתערובת וקציף לשלב.
יוצקים תערובת קמח לתוך תערובת רטובה, באמצעות כף עץ או מרית חסון, בעדינות לקפל את הבלילה עד לא פסים קמח או כיסים להישאר (לא מעל לערבב). כדי להפוך את streusel
קוצצים אגוזי מלך מסוכרים ומניחים בקערה גדולה עם קמח, סוכר חום, סוכר מגורען וקצף לשלב.
טפטוף חמאה מומסת תוך הטלת מזלג או כף עד גושים גדולים טופס עם חתיכות בגודל אפונה קטנות.הרכבה
מפזרים 1 1/2 כפות של streusel על גבי כל מלא היטב.
אופים ב 425 מעלות במשך 17-20 דקות.
הסר מהתנור ולהעביר מאפינס מתלה חוט מגניב.