מאפינס חמוציות-תפוז
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא סוכר, קליפת תפוז, ביצה לבנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: מאפינס חמוציות-תפוז, מאפינס אוכמניות כתומות, ו מאפינס תפוזים חמוציות.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח), ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 2 דקות).
מוסיפים קליפה, ומכים לשלב.
מוסיפים ביצה וחלבון ביצה, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים חלב חמאה וריקוטה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקפלים ב חמוציות. הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.