מאפינס טרופיים עם ציפוי קוקוס-מקדמיה
עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו שרימפס קוקוס מקדמיה עם סלסה טרופית חמה, עוגיות טרופיות (עם שוקולד לבן, אגוזי מקדמיה , גרידת ליים + קוקוס קלוי), ו בננה קוקוס מאקדמיה מאפינס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מאפינס, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה. הפוך היטב במרכז תערובת הקמח.
מערבבים בננה ו-5 המרכיבים הבאים (דרך ביצה) בקערה בינונית; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מערבבים באננס, 1/3 כוס קוקוס, ו 3 כפות אגוזים. הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
כדי להכין ציפוי, לשלב 2 כפות קוקוס ואת שאר החומרים בקערה קטנה.
מפזרים על 1 כפית של ציפוי על כל מאפין.
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מאפינס מן המחבתות מיד; מקום על מתלה חוט.
מרכיבים
11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירה בננה בשלה (על 2)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוז2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1גדול(קיבלר)170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 כוסות קמח לכל מטרה (אודות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה דל שומן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אגוזי מקדמיה קצוצים דק3(חוֹרֶף)אגוזי מקדמיה קצוצים דק, קלויים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל רגילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שיבולת שועל רגילה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי אננס כתוש במיץ, סחוט1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס ממותק2(חוֹרֶף)קוקוס ממותק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס