קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס פטל-תירס דל שומן

מאפינס פטל-תירס דל שומן
מאפינס פטל-תירס דל שומן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם צוף משמש, שמן זרעי ענבים, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו מאפינס תירס ריבה פטל.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו מחבת מאפין 12 כוס עם מצעי נייר או ריבועים 6 אינץ ' של נייר קלף וערפל עם ספריי בישול. (השתמש בנייר קלף אם אתה רוצה מאפין כיפה יותר; הבלילה תיצמד לנייר כפי שהוא עולה.)
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את הקמח, קמח תירס, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית. בקערה אחרת, לטאטא את החמאה, צוף משמש, שמן זרעי ענבים, תמצית וניל וגרידת תפוזים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
נקטר משמשנקטר משמש
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לנצח את החלבונים ביצה הנותרים 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים היבשים עד רק רטוב. בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן עד כמעט בשילוב, ואז לקפל את פטל; לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחלקים את הבלילה בין הכוסות מוכנות (כף גלידה עובדת היטב).
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
אופים עד שקיסם מוכנס לתוך מאפין יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את המאפינס מן המחבת להתקרר על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
צילום: סטפני פולי