מאפינס פירורי אוכמניות
מאפינס אוכמניות פירור יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר מגורען, חלב חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. מתכונים דומים: מאפינס פירורי אוכמניות, מאפינס פירורי אוכמניות, ו בננה אוכמניות מאפינס פירור.
הוראות
באמצעות מזלג, לערבב את כל החומרים פירור יחד עד משולב היטב. תניח בצד.מחממים תנור ל 40
עבור קצוות מצננים, משמנים תבנית מאפין רגילה. עבור קצוות רכים יותר, להשתמש ספינות בכל כוס במקום.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בגודל בינוני. הגדר aside.In קערה גדולה, להכות ביצים קלות. מערבבים בחמאה.
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים עד לשלב הבא. מערבבים וניל וגרידת לימון. מערבבים בחמאה מומסת.
מוסיפים תערובת קמח ב 2-3 מנות.
מערבבים עד שיש עדיין פסים של קמח שנותר. מערבבים אוכמניות, ערבוב רק עד בשילוב.סקופ על 1/4 כוס הבלילה לתוך כל כוס מחבת מוכנה. זה צריך למלא כל כוס כמעט עד למעלה.
מפזרים צמרות של כל מאפין עם תערובת פירור.
אופים במשך 14-16 דקות, או עד מפרט מוכנס לתוך המרכז יוצא עם פירורים לחים. מגניב במחבת על מתלה תיל.