קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס פרנץ ' טוסט תפוח פקאן

מאפינס פרנץ ' טוסט תפוח פקאן
המתכון מאפינס לחם מטוגן פקאן מוכן בערך 30 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאת תפוחים, סוכר חום, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. 874 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו מאפינס טוסט צרפתי Streusel תפוחים, קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, ו לחם מטוגן בפקאן. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 191° ו קו שמונה כוסות מאפין עם קאפקייק לסכל liners.In קערה גדולה, להכות ביצים, חלב ומלח עד מעורבב.לקרוע את הלחם לחתיכות קטנות בגודל ביס, ולזרוק אותו לתוך הקערה, ערבוב טוב כדי להרטיב באופן שווה את כל החלקים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים סוכר חום ופקאנים על הלחם וזורקים שוב בקלילות כדי להפיץ.כף חלק תערובת הלחם לתוך החלק התחתון של כל כוס מאפין מרופד, מילוי כל כוס על 1/3 מלא. כף 1/2 כף של חמאת התפוחים על גבי כל אחד. כפית חלק נוסף של תערובת לחם על גבי למלא כל כוס מאפין על 3/4 מלא. כפית את 1/2 כף הנותרים חמאת תפוחים על גבי כל ולסיים עם תערובת הלחם הנותרת, mounding אותו כדי למלא בנדיבות כל כוס. לחץ קלות על תערובת בכל כוס מאפין לארוז בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
כָּתֵףכָּתֵף
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
3
אופים את המאפינס במשך 20 דקות או עד המשרד, חום זהוב מעט קפיץ במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים את צמרות אבקת סוכר ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם סירופ מייפל, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה