מאפינס שבעה מינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל שבעה מאפינס מינים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1235 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח שעורה, חלב שקדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תות בננה קינואה מאפינס (עושה 12 מאפינס; עלות כוללת לכל מאפין: $0.30), אוטיס Spunkmeyer עוגיות פרג שקדים-להפוך מאפינס טעים בבית, ו מאפינס אגוזים-אלה מאפינס מתוק עם חתיכות של אגוזי מלך ותאריכים הם חמים מושלם מהתנור (מתכונים דומים).
הוראות
אם הצימוקים שלך יבשים במיוחד, מכסים אותם במים ומביאים לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, לכבות את החום ולתת לצימוקים לשבת במים כדי להשמין במשך 10 דקות.
לנקז ולטפוח יבש עם מגבת נייר.מחממים תנור ל 400 מעלות F. אם התאנים שלך יש גבעולים קשים עליהם, להסיר אותם ולהשליך.בערך קוצצים תאריכים ותאנים. תניח בצד.השתמש במעבד מזון או בלנדר כדי למזג את המרכיבים הבאים עד חלקה מאוד: תאריכים, תאנים, חלב שקדים, רסק תפוחים, קינמון ו allspice.It עשוי לקחת כמה דקות כדי למזג את כל החומרים כדי עקביות חלקה, בהתאם לכוח של בלנדר שלך. התוצאה הסופית צריכה להיות דומה למרקם של חמאת תפוחים או שימורי פירות חלקים. קבע תערובת aside.In קערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד ביצים, שמן זית קל, סוכר, סוכר חום, וניל extract.In קערת ערבוב גדולה, לנפות יחד קמח, קמח שעורה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. מערבבים בעדינות את זרעי הרימון בתערובת היבשה, ומוודאים שהזרעים מצופים היטב בקמח.הפוך היטב באמצע החומרים היבשים.
יוצקים את תערובת הפירות מבלנדר לתוך הבאר.
מוסיפים את תערובת הביצים לבאר.מקפלים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים עד החומרים היבשים הם רק לחים צורות הבלילה גבשושי. אל overmix-אם אתה עושה מאפינס שלך יתברר כבד ודחוס. מקפלים צימוקים ואגוזים קצוצים לתוך הבלילה מאפין עם מערבבים ביד קלה.הכינו את מחבת המאפין שלכם על ידי ריסוס כמות קטנה של ספריי בישול לא דביקים לתחתית של כל קופסת מאפין (לא הצדדים), או השתמשו במשחות כוס מאפין נייר. מחלקים הבלילה שווה לתוך כוסות מאפין, מילוי כל כוס לחלק העליון ו mounding את פני השטח מעט. גיליתי שזה הכי קל לעשות את זה עם כף גלידה.אם אתה רוצה העליון מאפינס, לערבב את הסוכר וקינמון יחד בקערה קטנה באמצעות מזלג.
מפזרים על כפית של תערובת סוכר קינמון באופן שווה על פני השטח של כל מאפין.
מניחים מאפינס בתנור ומיד להפוך את החום עד 375 מעלות F. פיצוץ חום נוסף בתחילת מחזור האפייה יעזור להפעיל את אבקת האפייה וסודה לשתייה.
אופים במשך 25-27 דקות עד צמרות המאפינס הם חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מאפינס מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן הפח וקירור על מתלה. אל תתנו מאפינס מגניב לחלוטין את הפח, הם די לח, עשוי להיצמד הפח אם אתה משאיר אותם שם יותר מדי זמן.