מאפינס שוקולד קמח קוקוס
גשו לסופר וקנו אבקת קקאו תהליך הולנדי, אבקת אפייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מאפינס קמח קוקוס שוקולד כפול, מאפינס עוגת קפה קמח קוקוס עם שבבי שוקולד, ו מאפינס קמח קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות f. קו 6 כוסות מאפין עם פשתן רדיד או גריז בשיטה המועדפת עליך-השתמשתי קצת חמאה ואבק אותו עם אבקת קקאו נוספת. לסכל ספינות קאפקייקס כנראה יהיה אידיאלי.
מערבבים את קמח הקוקוס, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, אגבה, חמאה מומסת, וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הנוזלית ומערבבים עד מעורבב, ואז מוסיפים שבבי שוקולד.מחלקים הבלילה בין 6 כוסות מאפין ואופים במשך כ 15 דקות או עד מאפינס להופיע להגדיר.
בואו להתקרר במחבת במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות מכוסות מאפין.