מאפינס שיבולת שועל אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס שיבולת שועל אוכמניות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 170 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סודה לשתיה, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס שיבולת שועל אוכמניות, מאפינס אוכמניות שיבולת שועל, ו אוכמניות-מאפינס שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון; דופק 5 עד 6 פעמים או עד שיבולת שועל דומה ארוחה גסה.
לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמחים ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) לשיבולת שועל; מערבבים היטב. הפוך היטב במרכז התערובת.
שלב חלב חמאה ו-3 המרכיבים הבאים (באמצעות ביצים).
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד לח.
לזרוק פירות יער עם 2 כפות קמח, בעדינות לקפל לתוך הבלילה. הבלילה כפית לתוך 16 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול; מפזרים 2 כפות סוכר מגורען באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מן המחבתות מיד; מקום על מתלה חוט.