מאפינס שיבולת שועל (מאפינס קמח שיבולת שועל)
מאפינס שיבולת שועל (מאפינס קמח שיבולת שועל) עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 116 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו חלב צמחי, בננה, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-466 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מאפינס שיבולת שועל משמש אגוז (אין קמח!) Sbd שלב 2 & 3, עוגיות שיבולת השועל של ז'אן-צימוקים-מאפינס אלה עמוסים בצימוקים, שיבולת שועל ואגוזים, טעים ובריא, ו עוגיות תפוחים קמח שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
העברת שיבולת שועל מגולגלת או מיידית לבלנדר וגאון במשך כמה שניות עד צורות קמח. בזהירות כפית 2 כוסות קמח שיבולת שועל ולהעביר לקערת ערבוב.
לטאטא אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט וסוכר, ולהניח בצד.
מוסיפים חלב לא נעים ובננה לבלנדר וגאון עד לשלב טוב.
יוצקים לתוך תערובת קמח שיבולת שועל, מוסיפים צימוקים ומערבבים לשלב. זה צריך להיות די מרקי.
להוסיף קומץ (על 1/3 כוס) שיבולת שועל התגלגל ומערבבים. אם זה עדיין נוזל, תוסיף עוד שיבולת שועל. אני בדרך כלל מוסיף על 1/2-גביע בסך הכל. הבלילה צריכה להיות עבה כמו שיבולת שועל (חה חה!) אבל לא יבש. מניחים את הבלילה בצד ומחממים תנור ל 191°. משמנים מחבת מאפין ובלילה כפית לתוך המחבת. הבלילה תהיה להתעבות ולקבל קצת דביק / דביק כפי שהוא מגדיר. אם זה כל כך עבה אתה לא יכול לערבב את זה בקלות, רזה אותו עם קצת חלב לא משומר, אבל אתה לא צריך. זה צריך להיות עבה כמו שיבולת שועל או פירה כבד. כפית לתוך 12 כוסות, העליון עם קינמון (וסוכר חום אם אתה רוצה) ואופים 10-15 דקות, או עד המשרד למגע וקיסם מוכנס יוצא נקי.הערה: אם יש לך בננה בשלה למדי (מתוקה מאוד), אתה כנראה אפילו לא צריך את הסוכר, במיוחד אם אתה רגיל לאכול שיבולת שועל לא ממותק. או שאתה יכול להוסיף כמה תאריכים עם חלב nondairy ובננה לחלופה מתוקה באופן טבעי. מידע תזונתי
60gdietary Fiber2. 20gSugars2. 30gProtein3. 20g
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.