מאפינס תפוחים ובצל
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו מאפינס תפוחים ובצל. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 570 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בצל עור, תיבול עופות, עלי פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. נסו תפוח ובצל ממולא, תפוחים ממולאים מאפינס, ו שאריות מאפינס ממולאים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים למחבת שמן זית כתית מעולה ו -4 כפות חמאה. כאשר חמאה נמס, מוסיפים עלה דפנה ומוסיפים את הירקות כפי שאתה קוצצים אותם, סלרי, בצל ואז תפוחים.
מפזרים את הירקות והתפוחים עם תיבול מלח, פלפל ועופות. מבשלים 5 עד 6 דקות כדי להתחיל לרכך ירקות ותפוחים ואז מוסיפים פטרוזיליה וקוביות מלית למחבת ומשלבים. מרטיבים את המלית במרק עוף עד שכל הלחם רך אך לא רטוב.
חמאה 12 כוסות מאפינס, 2 תבניות, בנדיבות עם יתרת החמאה. השתמש בכף גלידה כדי למלא ולתלוש את המלית בתבניות מאפינס.
הסר את עלה הדפנה כשאתה גורף את המלית כשאתה נתקל בו.
אופים עד להתייצבות ופריכה מעל, 10 עד 15 דקות.
מוציאים מאפינס ממולאים לפלטה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.