מאצ'ה מאנצ' יז לתיאבון מפלצתי נטול גלוטן, וטבעוני משקאות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 233 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך שמן קוקוס, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבות שקדים עם ציפוי מאצ'ה, מאנצ'יס בדרכים, ו Mix And Match Munchies.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-200ºF ומשמנים קלות תבנית רול ג ' לי או כל תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שלב את תירס צץ זרעי דלעת בקערה גדולה ולהגדיר aside.In סיר בינוני עם צדדים גבוהים, לשלב את הסוכר, אבקת מאצ ' ה, סירופ תירס, מרגרינה מומסת או שמן קוקוס, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מאצ ' ה
זרעי דלעת
שמן קוקוס
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
¼ כוס קמח גדושה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להקציף במרץ כדי לשבור את כל גושים קטנים של מאצ ' ה לפני שתמשיך. הם יכולים להיות מסובכים לפזר, במיוחד בנוזלים חמים, אז אל תפחדו באמת להכות את התערובת כל עוד יש לך הזדמנות.הגדר את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני. מעת לעת מערבבים כמו התערובת מתחממת, עד הסוכר מומס. ברגע שהוא מגיע לרתיחה מלאה, להפסיק לערבב ולאפשר לו לבשל בבועה תוססת במשך 5 דקות. אל תמהר!
מרכיבים שתצטרך
מאצ ' ה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום ומערבבים וניל. עובד במהירות אבל בזהירות, לשפוך את סירופ סוכר חם על קערה של תירס צץ בעדינות לערבב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
סם ג
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להעביר את כל הדבר מעל לתבנית אפייה מוכן שלך, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו ככל האפשר, ולהעביר אותו לתוך התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים, ערבוב כל 15 דקות, במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר לחלוטין לפני טפטוף בכל רחבי עם שוקולד נמס. אפשר לשוקולד להתמלא לפני שבירת הפופקורן לאשכולות גדולים.לאחסן במיכל אטום במקום קריר במשך 3 - 4 ימים, לכל היותר.
קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות פאזו דה Galegos אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.