קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח

מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח
גשו לסופר וקנו פלפלים, בצל, פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות, מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos), ו מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסלק, העצמות, גזר, גזר לבן, בצל, כרישה, שורש סלרי, פטריות, 8 שיני שום, עלה המפרץ, מיורן, פלפל (אם משתמשים), ומים בעציץ גדול ומביאים לרתיחה. (לא צריך להיות מספיק מים כדי לכסות את החומרים האחרים.)
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
CeleriacCeleriac
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מרז ' ורםמרז ' ורם
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר כל קצף שעלה למעלה, לכסות, ולהוריד את החום. מבשלים בעדינות עד שהבשר נופל מהעצמות והירקות רכים מאוד, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מסננים את המרק דרך מסננת, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזלים. טעם: אם זה מימי מדי, ואז להרתיח, חשוף, במשך 30 דקות נוספות או משהו כזה. אם זה נראה צפוף מדי, להוסיף מים. כאשר המרק מוכן, מערבבים במיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל, ואם תרצו, עוד מיורן מיובש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיורן מיובשמיורן מיובש
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
ייתכן גם לשאול את עצמך בשלב זה אם המרק צריך עוד שום, ובמקרה זה לקלף עוד כמה שיני יותר, למחוץ אותם עם כותש שום או את הצד השטוח של סכין, לזרוק אותם, ומבשלים במשך דקה או שתיים. ודא שהם לא נופלים לתוך הקערה של אף אחד כאשר אתה משרת (אלא אם כן, כמו אן, האדם קורה כמו שיני שום מבושלות). הטעם צריך להיות חמוץ מעט garlicky, עדיין עם זה רמז של מתיקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מגישים ברור, חם מאוד, בקערות קטנות או אפילו כוסות תה גדולות, שבו אתה יכול להרים ולשתות. אם אתה מעדיף את שלך ורוד בהיר, ואז לשרת בצלחות מרק גדולות עם כפית של שמנת חמוצה או יוגורט רגיל ירד לתוך כל אחד. זה שומר במקרר (מכוסה) במשך ימים, ואכן גדל מעט משיק עם הזמן, וכך זה אמור להיות.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיליוגורט רגיל
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o