קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו-Palottine

מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו-Palottine
לבשל את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 482 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו קמח סולת, עגבניות, עגל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד, לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara, ו לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ראגו all ' Abruzzese: לחמם את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול או סיר כבד-תחתית אחרים להציב מעל חום בינוני. מתבלים את חתיכות הבשר עם מעט מלח ופלפל ומוסיפים אותם לסיר. חום במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להפוך את החלקים כדי חום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. המשך לחמם את הבשר עד שהוא צרוב יפה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר את החתיכות לצלחת עמוקה או קערה. תניח את הסיר בצד.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עם החורים הקטנים ביותר. זרוק את המוצקים. שים את העגבניות חרוטות בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
להחזיר את הסיר לחום בינוני ולהוסיף שמן זית כתית. מערבבים את הבצל, להפחית את החום בינוני נמוך, ו sauté במשך כ 5 דקות, או עד הבצל הוא מבריק ומתחיל לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
יוצקים את העגבניות, להעלות את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך או נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים חלקית ולתת לרוטב להתבשל, ערבוב זה מעת לעת, במשך כ 3 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד הרוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים התזה או שתיים של מים אם הרוטב מתעבה יותר מדי לפני הבשר נעשה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
כבה את החימום.
8
הסר את הבשר מן הסיר לפני השימוש ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לבצק פסטה של ביצים טריות: לערבב את הבצק במעבד המזון: לשים 2 כוסות קמח "00", קמח 1 כפות סולת, מלח ואגוז מוסקט לתוך קערת העבודה ואת הדופק בקצרה לשלב. לשבור את הביצים לתוך קערת העבודה טפטוף ב 1 כף של שמן זית. לעבד את התערובת עד שהוא יוצר פירורים שנראים כמו גושים קטנים. צובטים יחד קצת מהתערובת ומגלגלים אותה. זה אמור ליצור כדור רך. אם התערובת נראית יבשה, טפטוף בשמן 1 כף הנותרים ואת הדופק בקצרה. אם זה נראה רטוב מדי ודביק, להוסיף קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
בצק פסטהבצק פסטה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
הפעל את התערובת החוצה על משטח עבודה נקי זרועים קלות עם קמח סולת ולחץ אותו יחד עם הידיים כדי ליצור כדור מחוספס. ללוש את הבצק: באמצעות כף היד שלך, לדחוף את הבצק בעדינות אך בתקיפות ממך, ולאחר מכן לקפל אותו אליך. סובב את הבצק רבע סיבוב, וחזור על תנועת הדחיפה והקיפול. המשיכו ללוש במשך מספר דקות עד שהבצק יהיה חלק ומשיי. צור אותו לכדור ולעטוף אותו בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
11
תן לבצק לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני שהוא מותח אותו.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
שלב 2 1/4 כוסות "00" קמח, קמח 1 כפות סולת, מלח, אגוז מוסקט על משטח עבודה נקי וערימה לתוך תלולית. הפוך באר במרכז התל, ולשבור את הביצים לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
טפטוף 1 כף של שמן זית לתוך הבאר. עם מזלג, לשבור את החלמונים ביצה לטאטא יחד את הביצים ושמן. באמצעות המזלג, בהדרגה לצייר את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר לתערובת הביצה עד שיש לו עקביות batterlike. לעבוד בזהירות, כך שאתה לא לשבור את הקיר של קמח, גרימת תערובת הביצה נגמר ודברים כדי לקבל מבולגן. (אם זה קורה, לא להיבהל; פשוט להשתמש בכפות הידיים כדי לגרוף את תערובת הביצים ולעבוד אותו בחזרה לתוך הקמח.)
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
עכשיו, להשתמש בידיים שלך לצייר את הקיר שנותר של קמח על תערובת ביצה מעובה ולהתחיל לערבב אותו ללוש אותו. באמצעות כף היד שלך, לדחוף את הבצק בעדינות אך בתקיפות ממך, ולאחר מכן לקפל אותו אליך. סובב את הבצק רבע סיבוב, וחזור על תנועת הדחיפה והקיפול. השתמש במגרדת בצק כדי לעקור כל חתיכות דבוקות למשטח העבודה. הבצק יתחיל כמו מסה שאגי אבל בסופו של דבר יהפוך חלק כמו שאתה ללוש אותו על פני כמה דקות. אתה לא יכול להשתמש בכל הקמח על משטח העבודה. כאשר הבצק חלק ומשיי, צור אותו לכדור ולעטוף אותו בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
תן לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתיחה אותו.
5
מתיחת הבצק: להגדיר את מכונת הפסטה שלך עם הגלילים על ההגדרה הרחבה ביותר (#1 על מכונת אטלס מרקטו הסטנדרטית שלי). פזר מעט קמח סולת על משטח העבודה סביב המכונה ויש לי יותר על היד עבור זליפה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6
חותכים את הבצק לארבעה חלקים שווים, ולעטוף מחדש שלושה חלקים. ללוש את החתיכה שנותרה בקצרה על משטח העבודה. לאחר מכן, באמצעות מערוך או לטפוח אותו עם העקב של היד שלך, טופס את הבצק לתוך אליפסה 3 עד 4 ארוך על 3 רחב. להאכיל את הבצק דרך רולים של מכונת הפסטה, ולאחר מכן להניח את הרצועה על משטח העבודה. מקפלים את הבצק לשלישים, כמו קיפול מכתב עסקי, מפזרים קצת סולת, ולהעביר אותו דרך הגלילים שוב.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
7
חזור על תהליך הקיפול והתגלגל עוד כמה פעמים, עד רצועת הבצק חלקה. להזיז את הגדרת רולר אל החריץ הצר הבא ולהאכיל את רצועת הבצק דרך ההגדרה פעמיים, מפזרים אותו עם קצת סולת בכל פעם כדי לשמור על זה מלהידבק ולאחר מכן להעביר את החריץ אל ההגדרה הבאה. המשך להעביר את הבצק דרך הגלילים פעמיים על כל הגדרה, עד שמתחת אותו לעובי המתאים. זה יהיה תלוי איזה לחתוך אתה עושה, כדי להיות בטוח לקרוא בעיון את המתכונים וההוראות בודדים לחיתוך הצורות השונות. רוב המתכונים, כולל אלה עבור רביולי לזניה, קוראים למתוח את הבצק דק מאוד-על 1/16 ב-אם כי כמה חתכים דורשים גיליון עבה יותר. על המכונה שלי, עובר את הבצק דרך הגדרת רולר הצרה השנייה (#
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מייצר גיליון פסטה דק מאוד, אז אני בדרך כלל לא למתוח בעבר הגדרה זו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
ברגע שמתחת את חתיכת הבצק שלך (זה יהיה סרט ארוך למדי, תלוי כמה דק שמתחת אותו), להניח אותו על משטח מאובק סולת ולכסות אותו קלות עם ניילון לעטוף בזמן שאתה למתוח את הנותרים 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
שים את העגל, מלח, אגוז מוסקט וביצה בקערה ומערבבים יחד ביסודיות (אני משתמש בידיים שלי). עם האצבעות שלך, לצבוט חתיכה קטנה מאוד של התערובת לגלגל אותו לכדור קטן—לא הרבה יותר גדול חומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים את כדורי הבשר על מגש נקי או מגש. חזור עד שיש לך התגלגל כל תערובת עגל לתוך כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
יוצקים את שמן הירקות לעומק של 1/4 במחבת, מניחים על חום בינוני גבוה, וחום עד 191° על מדחום עמוק טיגון. אם אין לך מדחום, בזהירות טיפה קציצה לתוך השמן החם; אם הוא רוחש על קשר, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים מגש מרופד בשכבה כפולה של מגבות נייר או שקית נייר חומה גדולה, רגילה ליד התנור.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
5
בזהירות להוסיף את כדורי הבשר לשמן החם, עובד בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת. מטגנים אותם, הופכים אותם מעת לעת עם מרית, כף מחוררת, או אפילו מזלג, במשך כ 4 דקות, או עד שהם משחימים קלות. השתמש בכפית מחוררת או רחפן כדי להסיר את כדורי הבשר למגש מוכן. חזור עד שכל כדורי הבשר מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תעביר את כדורי הבשר לסיר עם ראגו. להחזיר את הרוטב לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ולשמור את הרוטב על רתיחה נמוכה מאוד בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
להביא סיר גדול מאוד או קומקום של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה כל "קן" maccheroni לתוך המים הרותחים ומערבבים להפריד את הגדילים. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל רק כמה דקות, או עד מאוד אל דנטה. תטעם גדיל כדי לוודא שהוא לא מבושל מספיק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
להחזיר את הפסטה סחוטה לסיר וכפית על שני שלישים מהרוטב על זה. בעדינות לזרוק את הפסטה ורוטב לשלב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מעבירים את הפסטה לבושה לקערת מנה מחוממת או קערות בודדות רדודות וכפית את הרוטב שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מפזרים קצת פרמזן ומגישים מיד. להעביר גבינה נוספת ליד השולחן, יחד עם קערה קטנה של צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'אק צלי בקר ללא עצמות, לחתוך ל 4 חתיכות שוותצ'אק צלי בקר ללא עצמות, לחתוך ל 4 חתיכות שוות8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות1גדולביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות3תוספת זחליםקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק00 00 " קמח או כל מטרה לא ספוגה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורד טריקורט אגוז מוסקט מגורד טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנו להגשהפרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנו להגשה8ריבס, קצוץ טרי או קפואצ'ילי מיובש שלם או פתיתי פלפל אדום להגשהצ'ילי מיובש שלם או פתיתי פלפל אדום להגשה1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח סולת, ועוד לאבק את משטח העבודה ואת הבצקקמח סולת, ועוד לאבק את משטח העבודה ואת הבצק8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון1קילוגרםעגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)עגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)1בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק