קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: Mallowmores

מבשלים את הספר: Mallowmores
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Mallowmores. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Mallowmores, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: עוגת פריטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל מחבת 9 x 13 אינץ ' עם ספריי nonstick, בשורה התחתונה עם נייר קלף לחתוך כדי להתאים, ולאחר מכן לרסס את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים 1/2 כוס המים לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים את הג 'לטין על המים ומניחים בצד במשך 5 דקות כדי לרכך את הג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
שים את הסוכר, סירופ תירס, המים הנותרים 1/3 כוס מים, ואת המלח בסיר בינוני ומערבבים לשלב. צרף מדחום ממתקים ומבשל על חום בינוני עד שהוא מגיע 116°.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום וקצף בג ' לטין הרך עד מומס. לכסות את הסיר ולהשאיר על הכיריים עם המבער כבוי, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
בקערה נקייה, ללא שומן של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות נמוכה באמצעות מצורף שוט חוט עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הקרם של טרטר, הופכים את המהירות לגובה בינוני, ומצליפים עד לקבלת פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
8
יוצקים זרם דק, יציב של סירופ סוכר ישירות מעל מרנג עם המיקסר פועל. אל תשפוך שום על השוט או הצדדים של הקערה. מקציפים את הקצפת עד מגניב למגע, זה יכול לקחת 5 דקות או יותר. מקציפים את הוניל. המרשמלו צריך להיות עבה ומבריק וליצור פסגות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
סם גסם ג
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מיד להפיץ את המרשמלו במחבת מוכן עם מרית אופסט, לחיצה למטה לתוך הפינות להחליק את החלק העליון. בעדינות אבק העליון עם פורניר דק של קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 6 שעות או לילה.
11
מפזרים פיסת קלף עם עמילן תירס, מריצים מרית ציפוי סביב קצוות המרשמלו, והופכים אותה על גבי הקלף. מקלפים את הקלף מהמרשמלו אם הוא משתחרר מהמחבת. השתמש סכין ארוך, חד, דק להב לחתוך את המרשמלו לארבעים 1 1/2 אינץ ' ריבועים (8 x 5). המרשמלו שלי לשמש באופן מיידי, או שהם עשויים להיות מאוחסנים, ובמקרה זה לזרוק עם כמה קורנפלור כדי למנוע מהם דבק אחד לשני. אחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום למשך עד 3 ימים לפני הרכבת העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
קו 2 מחבתות ג ' לי רול עם נייר קלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
13
לטאטא את הקמח, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה קטנה לאוורר ולשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה עם מצורף ההנעה שטוח על מהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מוסיפים את הסוכר והדבש וממשיכים להכות עד שמנת, על 3 דקות יותר. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
16
מוסיפים את תערובת הקמח בשתי תוספות, לסירוגין עם החלב. להתחיל ולסיים עם תערובת הקמח ולהכות עד בשילוב. קמח קל משטח העבודה שלך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
17
מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים את העוגיות בריבועים 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
18
להעביר את העוגיות למחבתות מוכנות, ריווח אותם 1 אינץ ' זה מזה. לאסוף בעדינות את הבצק הנוסף ולחתוך כמה שיותר עוגיות ככל האפשר. מקררים עם התנור מתחמם מראש. מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים התנור ל 177°. בעוד התנור מתחמם, ודא כי מרשמלו מוכנים לשימוש. אם הם היו מצופה עמילן תירס, לנער אותם בעדינות כדי להסיר כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
אופים את grahams במשך 12 עד 14 דקות, או עד עוגיות יבש למגע אבל עדיין יש קצת קפיץ אליהם. אל תאפה עד קריספ. הצבע שלהם בקושי ישתנה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
מניחים את המחבתות על מדפים ומיד, בעוד העוגיות עדיין חמות, מניחים מרשמלו על גבי כל אחד. החום של העוגייה יאטום את המרשמלו לעוגייה, וזה חשוב מאוד לצעד טבילת השוקולד הבא. מגניב לחלוטין על המחבתות להגדיר על מדפים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
21
ממיסים את השוקולד בחלק העליון של דוד כפול או במיקרוגל. שים בקערה צרה ועמוקה. קח עוגייה אחת בכל פעם ותצלול אותה, הצד של המרשמלו למטה, לתוך השוקולד. השוקולד צריך לכסות את המרשמלו לחלוטין, כמו גם את הצדדים של העוגיה. הרם מתוך השוקולד ולנער בעדינות קדימה ואחורה כדי לעודד שוקולד עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
22
הנח את צד העוגיה חזרה על המחבת וחזור עם שאר העוגיות. מקררים בקצרה כדי להגדיר את השוקולד. אחסן בטמפרטורת החדר עד 3 ימים במיכל אטום בשכבות בודדות המופרדות בנייר קלף. לחלופין, הם עשויים להיות בקירור עד 1 שבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף