מבשלים את הספר: Mallowmores
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Mallowmores. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Mallowmores, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: עוגת פריטו (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת 9 x 13 אינץ ' עם ספריי nonstick, בשורה התחתונה עם נייר קלף לחתוך כדי להתאים, ולאחר מכן לרסס את הקלף.
יוצקים 1/2 כוס המים לתוך קערה קטנה.
מפזרים את הג 'לטין על המים ומניחים בצד במשך 5 דקות כדי לרכך את הג' לטין.
שים את הסוכר, סירופ תירס, המים הנותרים 1/3 כוס מים, ואת המלח בסיר בינוני ומערבבים לשלב. צרף מדחום ממתקים ומבשל על חום בינוני עד שהוא מגיע 116°.
הסר מהחום וקצף בג ' לטין הרך עד מומס. לכסות את הסיר ולהשאיר על הכיריים עם המבער כבוי, כדי להתחמם.
בקערה נקייה, ללא שומן של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות נמוכה באמצעות מצורף שוט חוט עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר, הופכים את המהירות לגובה בינוני, ומצליפים עד לקבלת פסגות רכות.
יוצקים זרם דק, יציב של סירופ סוכר ישירות מעל מרנג עם המיקסר פועל. אל תשפוך שום על השוט או הצדדים של הקערה. מקציפים את הקצפת עד מגניב למגע, זה יכול לקחת 5 דקות או יותר. מקציפים את הוניל. המרשמלו צריך להיות עבה ומבריק וליצור פסגות בינוניות.
מיד להפיץ את המרשמלו במחבת מוכן עם מרית אופסט, לחיצה למטה לתוך הפינות להחליק את החלק העליון. בעדינות אבק העליון עם פורניר דק של קורנפלור.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 6 שעות או לילה.
מפזרים פיסת קלף עם עמילן תירס, מריצים מרית ציפוי סביב קצוות המרשמלו, והופכים אותה על גבי הקלף. מקלפים את הקלף מהמרשמלו אם הוא משתחרר מהמחבת. השתמש סכין ארוך, חד, דק להב לחתוך את המרשמלו לארבעים 1 1/2 אינץ ' ריבועים (8 x 5). המרשמלו שלי לשמש באופן מיידי, או שהם עשויים להיות מאוחסנים, ובמקרה זה לזרוק עם כמה קורנפלור כדי למנוע מהם דבק אחד לשני. אחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום למשך עד 3 ימים לפני הרכבת העוגיות.
קו 2 מחבתות ג ' לי רול עם נייר קלף; להפריש.
לטאטא את הקמח, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה קטנה לאוורר ולשלב; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה עם מצורף ההנעה שטוח על מהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר והדבש וממשיכים להכות עד שמנת, על 3 דקות יותר. מקציפים את הוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח בשתי תוספות, לסירוגין עם החלב. להתחיל ולסיים עם תערובת הקמח ולהכות עד בשילוב. קמח קל משטח העבודה שלך.
מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים את העוגיות בריבועים 1 1/2 אינץ'.
להעביר את העוגיות למחבתות מוכנות, ריווח אותם 1 אינץ ' זה מזה. לאסוף בעדינות את הבצק הנוסף ולחתוך כמה שיותר עוגיות ככל האפשר. מקררים עם התנור מתחמם מראש. מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים התנור ל 177°. בעוד התנור מתחמם, ודא כי מרשמלו מוכנים לשימוש. אם הם היו מצופה עמילן תירס, לנער אותם בעדינות כדי להסיר כל עודף.
אופים את grahams במשך 12 עד 14 דקות, או עד עוגיות יבש למגע אבל עדיין יש קצת קפיץ אליהם. אל תאפה עד קריספ. הצבע שלהם בקושי ישתנה.
מניחים את המחבתות על מדפים ומיד, בעוד העוגיות עדיין חמות, מניחים מרשמלו על גבי כל אחד. החום של העוגייה יאטום את המרשמלו לעוגייה, וזה חשוב מאוד לצעד טבילת השוקולד הבא. מגניב לחלוטין על המחבתות להגדיר על מדפים.
ממיסים את השוקולד בחלק העליון של דוד כפול או במיקרוגל. שים בקערה צרה ועמוקה. קח עוגייה אחת בכל פעם ותצלול אותה, הצד של המרשמלו למטה, לתוך השוקולד. השוקולד צריך לכסות את המרשמלו לחלוטין, כמו גם את הצדדים של העוגיה. הרם מתוך השוקולד ולנער בעדינות קדימה ואחורה כדי לעודד שוקולד עודף לטפטף.
הנח את צד העוגיה חזרה על המחבת וחזור עם שאר העוגיות. מקררים בקצרה כדי להגדיר את השוקולד. אחסן בטמפרטורת החדר עד 3 ימים במיכל אטום בשכבות בודדות המופרדות בנייר קלף. לחלופין, הם עשויים להיות בקירור עד 1 שבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.