מבשלים את הספר: אוריאו ללא גלוטן
לבשל את הספר: אוריאו ללא גלוטן נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 134 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו תהליך הולנדית, קמח אורז, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-233 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: עוגיות אגוז אורן ללא גלוטן מהספר קוק הגרנד קניון, אגוז אורן ללא גלוטן ופודינג תאריך מהספר קוק הגרנד קניון, ו אוריאו תוצרת בית ללא גלוטן.
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לשלב את החומרים יבשים. דופק לשלב.
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק עד לא חתיכות גדולות של חמאה להישאר.
מוסיפים את הביצה והחלב. מערבבים עד שנוצר בצק. (הבצק צריך ליצור כדור "מערבולת" סביב הקערה של מעבד המזון.) אם הבצק יבש, מוסיפים 1 עד 2 כפיות חלב ומערבבים כדי ליצור בצק.
מחלקים את הבצק לשניים ומטפחים כל חצי לסיבוב. לעטוף כל בצק בחוזקה בניילון נצמד. לצנן את הבצק במשך 4 שעות או בלילה.
מחממים את התנור ל 350° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. תניח את פאן בצד.
הסר בצק מהמקרר. אורז לבן קמח השיש שלך לגלגל בצק החוצה 1/8 אינץ ' עובי. (זכור, אתה תהיה sandwiching שתי עוגיות יחד. אתה לא רוצה את העוגיות האישיות עבות מדי.)
חותכים את הבצק לתוך סיבובים באמצעות חותך עוגיות 1 1/2 אינץ'. (אם יש לך חותך עוגיות מחורץ, להשתמש בו. זה יגרום לעוגייה להיראות יותר כמו אוראו.)
מניחים את הבצק על תבנית אפייה מוכנה, מרווחים את העוגיות על שני סנטימטרים זה מזה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד העוגיות ארומטיות. (עוגיות ייראו "יבשות" ולהריח מאוד chocolatey.)
להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
למילוי: בקערה קטנה, שמנת יחד כל החומרים עד חלקה. (השתמש במהירות בינונית-גבוהה על כף יד ומערבלים לעמוד.)
מורחים את המילוי על מחצית העוגיות מקורר.