מבשלים את הספר: אפונה טרייה עם חסה ושום ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: אפונה טרייה עם חסה ושום ירוק. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 157 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לבשל את הספר: כרוב קוקוס עם צ'ילי ואפונה ירוקה, מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע, ו מבשלים את הספר: גרגנלי עם בצל אביב, אספרגוס ואפונה.
הוראות
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת sauté בינונית על אש נמוכה.
מוסיפים את השום הירוק וקורט של מלח. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 2 עד 3 דקות, עד השום הוא רך וריחני אבל ללא צבע.
מוסיפים את האפונה ומבשלים 3 עד 5 דקות, עד שהם רכים ומתוקים. מערבבים בחסה ואת הנותרים 2 כפות חמאה; מוסיפים 1 כפות מים אם התערובת נראית יבשה.
הסר את המחבת מהחום וזרוק בעדינות עד שהחסה קמלה והחמאה נמסה. מתבלים עם פלפל טרי ומלח נוסף במידת הצורך.