קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מבשלים את הספר: ביסקוויטים שקדים

מבשלים את הספר: ביסקוויטים שקדים
מבשלים את הספר: ביסקוויטים שקדים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בתוספת 1/8 כפית מלח, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו מבשלים את הספר: לחמניות מאפייה גרנד סנטרל, מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים, ו לבשל את הספר: עוגת שקדים אגוז אורן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°. מחסנים שני גיליונות אפייה יחד ומניחים את העליון בנייר קלף. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. באמצעות חורים גדולים על פומפיה תיבת, לגרר את הדבק שקדים ולאחר מכן את החמאה ישירות לתוך החומרים יבשים. עם חותך מאפה, לחתוך את הדבק שקדים ואת החמאה לתוך החומרים היבשים עד כמה גושים בגודל אפונה להישאר. מערבבים את הדובדבנים או שבבי שוקולד מיני.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
ממרח שקדיםממרח שקדים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה נפרדת, לטאטא יחד את קרם כבד, ביצה, ותמציות. עם מזלג, בהדרגה לערבב מספיק של הנוזל עד התערובת רק מתחיל לבוא יחד, שמירה על 1 כף של הנוזל כדי לצחצח את צמרות של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קל מאוד לטפוח בעדינות לתוך סיבוב 8 אינץ 'על 1 1/2 אינץ' גבוה. באמצעות סכין שף או מגרד ספסל. חותכים את הבצק עגול ל 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
שפים סכיןשפים סכין
4
להעביר את הפרוסות לתבנית האפייה, ריווח הלחמניות לפחות 1 אינץ ' זה מזה. מברשת קלה את צמרות הלחמניות עם תערובת השמורה ביצה שמנת ומפזרים בנדיבות עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בשליש העליון של התנור במשך 15 עד 18 דקות או עד צמרות זהובות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר את הלחמניות מתלה תיל כדי להתקרר מעט, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
מגישים חמים.