קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט

מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט
מבשלים את הספר: בס פסים צלוי פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, פילה בס מפוספס, גבעולי סלרי וחולצות עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני, בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, ו לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 1/2 כוס חומוס בקערת ערבוב. מועכים את השעועית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד שהם מרוסקים אבל עדיין יש קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים את החומוס שנותר, את הבצל, מלפפון, כוסברה, סלרי, כמון, הריסה, שמן זית וחומץ; מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר, או מכסים ומקררים בין לילה. חזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
HarissaHarissa
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שים מחבת ברזל יצוק גדול או מחבת ovenproof לא מקל על חום בינוני גבוה מעיל עם שמן קנולה. לטפוח על שני הצדדים של הדג יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר השמן מנצנץ, להניח את צד עור הדג למטה במחבת. לצרוב במשך 4 עד 5 דקות מבלי להזיז את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהדגים אטומים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את המחבת מהתנור והפוך את הדג בזהירות עם מרית שטוחה, כך שצד העור הוא עכשיו למעלה; זה צריך להיות חום, פריך, ולעשות צליל כאשר אתה מקיש עליו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
תן לדגים לשבת במחבת החמה לרגע כדי לצרוב את הצד התחתון.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
כדי לשרת, בריכה 2 כפות של רוטב היוגורט על כל אחד 4 צלחות, מניחים את עור הדגים בצד על גבי הרוטב, וערימה את סלט החומוס לידו. 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
כדי להפוך את רוטב היוגורט: בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, מיץ לימון, שום, ושמן; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מעבירים את רוטב היוגורט למכולה, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש, עד 7 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה