מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט
מבשלים את הספר: בס פסים צלוי פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, פילה בס מפוספס, גבעולי סלרי וחולצות עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני, בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, ו לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים 1/2 כוס חומוס בקערת ערבוב. מועכים את השעועית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד שהם מרוסקים אבל עדיין יש קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים את החומוס שנותר, את הבצל, מלפפון, כוסברה, סלרי, כמון, הריסה, שמן זית וחומץ; מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר, או מכסים ומקררים בין לילה. חזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שים מחבת ברזל יצוק גדול או מחבת ovenproof לא מקל על חום בינוני גבוה מעיל עם שמן קנולה. לטפוח על שני הצדדים של הדג יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר השמן מנצנץ, להניח את צד עור הדג למטה במחבת. לצרוב במשך 4 עד 5 דקות מבלי להזיז את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהדגים אטומים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את המחבת מהתנור והפוך את הדג בזהירות עם מרית שטוחה, כך שצד העור הוא עכשיו למעלה; זה צריך להיות חום, פריך, ולעשות צליל כאשר אתה מקיש עליו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תן לדגים לשבת במחבת החמה לרגע כדי לצרוב את הצד התחתון.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי לשרת, בריכה 2 כפות של רוטב היוגורט על כל אחד 4 צלחות, מניחים את עור הדגים בצד על גבי הרוטב, וערימה את סלט החומוס לידו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
9
כדי להפוך את רוטב היוגורט: בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, מיץ לימון, שום, ושמן; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מעבירים את רוטב היוגורט למכולה, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש, עד 7 ימים.