קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט

מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט
מבשלים את הספר: בס פסים צלוי פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, פילה בס מפוספס, גבעולי סלרי וחולצות עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני, בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, ו לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 1/2 כוס חומוס בקערת ערבוב. מועכים את השעועית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד שהם מרוסקים אבל עדיין יש קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים את החומוס שנותר, את הבצל, מלפפון, כוסברה, סלרי, כמון, הריסה, שמן זית וחומץ; מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר, או מכסים ומקררים בין לילה. חזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
HarissaHarissa
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שים מחבת ברזל יצוק גדול או מחבת ovenproof לא מקל על חום בינוני גבוה מעיל עם שמן קנולה. לטפוח על שני הצדדים של הדג יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר השמן מנצנץ, להניח את צד עור הדג למטה במחבת. לצרוב במשך 4 עד 5 דקות מבלי להזיז את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהדגים אטומים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את המחבת מהתנור והפוך את הדג בזהירות עם מרית שטוחה, כך שצד העור הוא עכשיו למעלה; זה צריך להיות חום, פריך, ולעשות צליל כאשר אתה מקיש עליו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תן לדגים לשבת במחבת החמה לרגע כדי לצרוב את הצד התחתון.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי לשרת, בריכה 2 כפות של רוטב היוגורט על כל אחד 4 צלחות, מניחים את עור הדגים בצד על גבי הרוטב, וערימה את סלט החומוס לידו. 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
כדי להפוך את רוטב היוגורט: בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, מיץ לימון, שום, ושמן; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מעבירים את רוטב היוגורט למכולה, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש, עד 7 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק