קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות

מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות
לבשל את הספר: Dashi ו מניית עוף יפנית יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 26 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא את בוניטו, עצמות עוף וכנפיים, קומבו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלאי יפני, Dashi (מלאי בישול יפני), ו לבשל את הספר: ציר עוף קל.

הוראות

1
מוסיפים 8 כוסות מים וקומבו לקומקום גדול ומניחים לו לתלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים את הקומקום על אש בינונית ומביאים אותו לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר את הקומבו.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
4
מוסיפים את 2 כפות המים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מוסיפים את הבוניטו ומערבבים אותו פעם אחת כדי לערבב. ברגע שהנוזל רותח שוב, להקטין את החום נמוך ומבשל במשך 5 דקות.
6
הסר כל חלאה שמופיע על פני השטח; זה יכול להשפיע על הטעם.
7
מניית עוף יפנית
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8
- עושה על 8 כוסות -
9
מאת השף טדאשי אונו והאריס סאלאט.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
10
החזר את העצמות לסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מוסיפים את 12 כוסות המים ומביאים את הסיר לרתיחה מעל חום גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשל עד המקל מפחית כ 8 כוסות, כ 30 דקות. כפי שהוא מבשל, לבדוק את המניה במרווחים קבועים כדי להסיר כל חלאה מופיע על פני השטח. מסננים את הנוזל ומשליכים את כל העצמות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר