מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות
לבשל את הספר: Dashi ו מניית עוף יפנית יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 26 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא את בוניטו, עצמות עוף וכנפיים, קומבו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלאי יפני, Dashi (מלאי בישול יפני), ו לבשל את הספר: ציר עוף קל.
הוראות
מוסיפים 8 כוסות מים וקומבו לקומקום גדול ומניחים לו לתלול במשך 30 דקות.
מניחים את הקומקום על אש בינונית ומביאים אותו לרתיחה.
מוסיפים את 2 כפות המים שנותרו.
מוסיפים את הבוניטו ומערבבים אותו פעם אחת כדי לערבב. ברגע שהנוזל רותח שוב, להקטין את החום נמוך ומבשל במשך 5 דקות.
הסר כל חלאה שמופיע על פני השטח; זה יכול להשפיע על הטעם.
מאת השף טדאשי אונו והאריס סאלאט.
מוסיפים את 12 כוסות המים ומביאים את הסיר לרתיחה מעל חום גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשל עד המקל מפחית כ 8 כוסות, כ 30 דקות. כפי שהוא מבשל, לבדוק את המניה במרווחים קבועים כדי להסיר כל חלאה מופיע על פני השטח. מסננים את הנוזל ומשליכים את כל העצמות.