קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות

מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות
לבשל את הספר: המבורגר בשר פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1321 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 106 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, עגבניות, צ'אק הקרקע גסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס, מבשלים את הספר: פלר בורגר עם כמהין, ו מבשלים את הספר: בורגר Sriracha האולטימטיבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במיכל רדוד, להקציף יחד 3 כפות של שמן זית, 1 כף של טימין, ואת גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מוסיפים את הפטריות והופכים למעילים על כל הצדדים, מניחים בצד כדי להשרות במשך כ -30 דקות. הפטריות יספגו את כל המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
כדי להכין את האספרגוס, להביא סיר מים לרתיחה ולהוסיף מלח. לקצץ את החניתות באורך 4 אינץ אפילו. אם העור הוא קשה, לקלף את התחתון 2 אינץ ' של גבעולים. Blanch את האספרגוס במים רותחים במשך כ 2 דקות, לנקז, ולהתפזר על תבנית אפייה כדי להתקרר. לזרוק עם קצת שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לבנות אש בינונית-חמה בברביקיו או למקם מחבת גריל מעל חום בינוני-גבוה. גריל את הפטריות, מפנה לפי הצורך, צחצוח עם קצת שמן זית אם הם נראים יבשים, עד שהם משחימים היטב ומכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר ללוח חיתוך, לתת מגניב, לחתוך אותם לקוביות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בקערה גדולה, לשלב את הבשר עם שני שלישים של פטריות, בצל, חרדל, ו 1 1/2 כפיות פלפל. ללוש בעדינות עד החומרים מעורבים באופן שווה. טיפול בקלילות כדי לשמור על מרקם אור ועסיסי, לחלק את הבשר לקציצות בגודל 4 שווה על 1 אינץ ' עבה. ההמבורגרים יכולים להיות מעוצבים ומקוררים, מכוסים, במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפטריות הנותרות עם הקורנית 1/4 הנותרים ואת המיונז. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
כאשר מוכן לבשל, לחמם 2 כפות יותר של שמן זית במחבת גדולה או מחבת גריל על חום בינוני גבוה עד חם מאוד או לבנות אש בינונית חמה בברביקיו. בנדיבות העונה בשר משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מבשלים את ההמבורגרים במחבת, פונה פעם או פעמיים, במשך 7 עד 10 דקות עבור בינוני-נדיר. אל תלחץ על הקציצות. עם כפית גדולה, לרסס את ההמבורגרים כמה פעמים עם השומן במחבת. (אתה יכול גם לחמם את התנור ל 232° ולבשל את ההמבורגרים על גבי התנור עד שהם חומים משני הצדדים, ולאחר מכן לסיים אותם בתנור.) כדי לצלות את ההמבורגרים, שמן השבכה, לארגן את הקציצות על זה, ולכסות. מבשלים מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בעוד ההמבורגרים מבשלים, טוסט הלחמניות בתנור טוסטר או תחת המטגן, על 5 סנטימטרים מהחום, עד קלוי קלוי. או טוסט אותם על ההיקף החיצוני של מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
ברגע או שניים האחרונים של בישול, לעטוף פרוסת גבינה על כל המבורגר כדי להמס. לאחר מכן להסיר אותם מגש חם, לשמור על חם, ולתת לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
כדי לחמם את האספרגוס, במחבת גדולה אחרת, לחמם 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיף את האספרגוס ומבשל, פונה לעתים קרובות, עד רך משחימים קלות, על 3 דקות. אתה יכול גם לחמם את החניתות על הגריל, הופך אותם לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
14
כדי לבנות את ההמבורגרים, להפיץ כל תחתית לחמניה עם כף של מיונז פטריות. מסדרים כמה חניתות אספרגוס על תחתית הלחמניה, ואז פרוסות העגבניות, ולאחר מכן את ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
15
הוסף עוד מנה של מיונז פטריות. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)