קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות

מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות
לבשל את הספר: המבורגר בשר פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1321 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 106 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, עגבניות, צ'אק הקרקע גסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס, מבשלים את הספר: פלר בורגר עם כמהין, ו מבשלים את הספר: בורגר Sriracha האולטימטיבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במיכל רדוד, להקציף יחד 3 כפות של שמן זית, 1 כף של טימין, ואת גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הפטריות והופכים למעילים על כל הצדדים, מניחים בצד כדי להשרות במשך כ -30 דקות. הפטריות יספגו את כל המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
3
כדי להכין את האספרגוס, להביא סיר מים לרתיחה ולהוסיף מלח. לקצץ את החניתות באורך 4 אינץ אפילו. אם העור הוא קשה, לקלף את התחתון 2 אינץ ' של גבעולים. Blanch את האספרגוס במים רותחים במשך כ 2 דקות, לנקז, ולהתפזר על תבנית אפייה כדי להתקרר. לזרוק עם קצת שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
לבנות אש בינונית-חמה בברביקיו או למקם מחבת גריל מעל חום בינוני-גבוה. גריל את הפטריות, מפנה לפי הצורך, צחצוח עם קצת שמן זית אם הם נראים יבשים, עד שהם משחימים היטב ומכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הסר ללוח חיתוך, לתת מגניב, לחתוך אותם לקוביות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בקערה גדולה, לשלב את הבשר עם שני שלישים של פטריות, בצל, חרדל, ו 1 1/2 כפיות פלפל. ללוש בעדינות עד החומרים מעורבים באופן שווה. טיפול בקלילות כדי לשמור על מרקם אור ועסיסי, לחלק את הבשר לקציצות בגודל 4 שווה על 1 אינץ ' עבה. ההמבורגרים יכולים להיות מעוצבים ומקוררים, מכוסים, במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפטריות הנותרות עם הקורנית 1/4 הנותרים ואת המיונז. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כאשר מוכן לבשל, לחמם 2 כפות יותר של שמן זית במחבת גדולה או מחבת גריל על חום בינוני גבוה עד חם מאוד או לבנות אש בינונית חמה בברביקיו. בנדיבות העונה בשר משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מבשלים את ההמבורגרים במחבת, פונה פעם או פעמיים, במשך 7 עד 10 דקות עבור בינוני-נדיר. אל תלחץ על הקציצות. עם כפית גדולה, לרסס את ההמבורגרים כמה פעמים עם השומן במחבת. (אתה יכול גם לחמם את התנור ל 232° ולבשל את ההמבורגרים על גבי התנור עד שהם חומים משני הצדדים, ולאחר מכן לסיים אותם בתנור.) כדי לצלות את ההמבורגרים, שמן השבכה, לארגן את הקציצות על זה, ולכסות. מבשלים מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בעוד ההמבורגרים מבשלים, טוסט הלחמניות בתנור טוסטר או תחת המטגן, על 5 סנטימטרים מהחום, עד קלוי קלוי. או טוסט אותם על ההיקף החיצוני של מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
ברגע או שניים האחרונים של בישול, לעטוף פרוסת גבינה על כל המבורגר כדי להמס. לאחר מכן להסיר אותם מגש חם, לשמור על חם, ולתת לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12
כדי לחמם את האספרגוס, במחבת גדולה אחרת, לחמם 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיף את האספרגוס ומבשל, פונה לעתים קרובות, עד רך משחימים קלות, על 3 דקות. אתה יכול גם לחמם את החניתות על הגריל, הופך אותם לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
כדי לבנות את ההמבורגרים, להפיץ כל תחתית לחמניה עם כף של מיונז פטריות. מסדרים כמה חניתות אספרגוס על תחתית הלחמניה, ואז פרוסות העגבניות, ולאחר מכן את ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
הוסף עוד מנה של מיונז פטריות. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי