מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות
לבשל את הספר: המבורגר בשר פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1321 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 106 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, עגבניות, צ'אק הקרקע גסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס, מבשלים את הספר: פלר בורגר עם כמהין, ו מבשלים את הספר: בורגר Sriracha האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
במיכל רדוד, להקציף יחד 3 כפות של שמן זית, 1 כף של טימין, ואת גרידת לימון.
מוסיפים את הפטריות והופכים למעילים על כל הצדדים, מניחים בצד כדי להשרות במשך כ -30 דקות. הפטריות יספגו את כל המרינדה.
כדי להכין את האספרגוס, להביא סיר מים לרתיחה ולהוסיף מלח. לקצץ את החניתות באורך 4 אינץ אפילו. אם העור הוא קשה, לקלף את התחתון 2 אינץ ' של גבעולים. Blanch את האספרגוס במים רותחים במשך כ 2 דקות, לנקז, ולהתפזר על תבנית אפייה כדי להתקרר. לזרוק עם קצת שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. תניח בצד.
לבנות אש בינונית-חמה בברביקיו או למקם מחבת גריל מעל חום בינוני-גבוה. גריל את הפטריות, מפנה לפי הצורך, צחצוח עם קצת שמן זית אם הם נראים יבשים, עד שהם משחימים היטב ומכרז, על 10 דקות.
הסר ללוח חיתוך, לתת מגניב, לחתוך אותם לקוביות קטנות.
בקערה גדולה, לשלב את הבשר עם שני שלישים של פטריות, בצל, חרדל, ו 1 1/2 כפיות פלפל. ללוש בעדינות עד החומרים מעורבים באופן שווה. טיפול בקלילות כדי לשמור על מרקם אור ועסיסי, לחלק את הבשר לקציצות בגודל 4 שווה על 1 אינץ ' עבה. ההמבורגרים יכולים להיות מעוצבים ומקוררים, מכוסים, במשך כמה שעות או לילה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפטריות הנותרות עם הקורנית 1/4 הנותרים ואת המיונז. לכסות ולהניח בצד.
כאשר מוכן לבשל, לחמם 2 כפות יותר של שמן זית במחבת גדולה או מחבת גריל על חום בינוני גבוה עד חם מאוד או לבנות אש בינונית חמה בברביקיו. בנדיבות העונה בשר משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מבשלים את ההמבורגרים במחבת, פונה פעם או פעמיים, במשך 7 עד 10 דקות עבור בינוני-נדיר. אל תלחץ על הקציצות. עם כפית גדולה, לרסס את ההמבורגרים כמה פעמים עם השומן במחבת. (אתה יכול גם לחמם את התנור ל 232° ולבשל את ההמבורגרים על גבי התנור עד שהם חומים משני הצדדים, ולאחר מכן לסיים אותם בתנור.) כדי לצלות את ההמבורגרים, שמן השבכה, לארגן את הקציצות על זה, ולכסות. מבשלים מלמעלה.
בעוד ההמבורגרים מבשלים, טוסט הלחמניות בתנור טוסטר או תחת המטגן, על 5 סנטימטרים מהחום, עד קלוי קלוי. או טוסט אותם על ההיקף החיצוני של מתלה הגריל.
ברגע או שניים האחרונים של בישול, לעטוף פרוסת גבינה על כל המבורגר כדי להמס. לאחר מכן להסיר אותם מגש חם, לשמור על חם, ולתת לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
כדי לחמם את האספרגוס, במחבת גדולה אחרת, לחמם 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיף את האספרגוס ומבשל, פונה לעתים קרובות, עד רך משחימים קלות, על 3 דקות. אתה יכול גם לחמם את החניתות על הגריל, הופך אותם לעתים קרובות.
כדי לבנות את ההמבורגרים, להפיץ כל תחתית לחמניה עם כף של מיונז פטריות. מסדרים כמה חניתות אספרגוס על תחתית הלחמניה, ואז פרוסות העגבניות, ולאחר מכן את ההמבורגרים.
הוסף עוד מנה של מיונז פטריות. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים מיד.