מבשלים את הספר: זית ומלפפון שחור Tramezzini
צריך ללא גלוטן, primal, ומנה צדדית צמחונית? לבשל את הספר: זית ומלפפון שחור Tramezzini יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ים, גבינת עיזים, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: לימון מתוק ופלים זית שחור, מבשלים את הספר: זית שחור מיני בליניס עם מסקרפונה ורודה, סלמון וסלק משומר, ו מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הזיתים הקצוצים וגבינת העז בקערת ערבוב. השתמש מרית גומי כדי לשבור את גבינת עיזים לחתיכות קטנות יותר, ולאחר מכן לקפל את שני החומרים יחד כדי ליצור תערובת עבה.
מורחים בעדינות את תערובת גבינת העזים-זית על פרוסות הלחם. מסדרים את פרוסות המלפפון על מחצית הלחם-כ 5 פרוסות כל אחד, כדי ליצור שכבה אחת עם כיסוי מלא. מעל המלפפונים עם זליגת אור של מלח ים וכמה סיבובים של פלפל שחור טחון טרי.
סגור את הכריכים עם 4 פרוסות הלחם הנותרות. לקצץ את cursts, לחתוך כל כריך לתוך 2 משולשים.