מבשלים את הספר: חציל חמוץ מתוק ונזיד בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חציל חמוץ מתוק תבשיל בצל. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם שמן מעורבב, מקלות קינמון, רוטב עגבניות חלק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: כנפיים וייטנאמיות חמוצות ומתוקות, מבשלים את הספר: אטריות סובה עם חצילים ומנגו, ו מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
אם הבצלים גדולים, לחתוך אותם לשניים. לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן.
מוסיף את cipolline ושום, ומחבת צלוי עד מעט זהוב, רועד את המחבת. Deglaze המחבת עם חומץ, ולאחר מכן להוסיף את המים, רוטב עגבניות, רסק עגבניות, מקלות קינמון, טימין, אורגנו, וסוכר. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. להעלות לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום. מכסים חלקית את המחבת וצולים בעדינות עד הבצלים הם רק מזלג מכרז, עד 20 דקות. המיץ יהיה די עבה. שמור.
הכינו סיר של שמן מעורבב או טיגון עמוק לטיגון עמוק; מחממים את השמן ל 177° ל375. מלח ופלפל החצילים, ומטגנים עמוק עד להשחמה יפה.
מסננים על מגבות נייר כדי להיפטר עודף שמן; עונה שוב עם מלח.
מקפלים את החצילים המטוגנים לתערובת בצל tho וטעם לסוכר וחומץ.
הסר את שרידי הקורנית ומקלות קינמון, אם אתה רוצה.
אם אתה מעדיף לא לטגן עמוק את החצילים, אתה יכול לטגן אותו עבה, פרוסות עגולות בשמן זית עד חום זהוב, ואז לנקז רבע אותם לתוך טריזים.