מבשלים את הספר: טקסס הולדם
גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי, מיונז, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. נסו טקסס הולדם, טקסס הולד-Ums מיני צ'יפוטלה המבורגר בקר עם אש חמה קטשופ שום קלוי, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית גדולה, לשלב את המים, שמרים, נקטר אגבה, קמח תירס.
בואו לשבת במקום חם במשך 10 עד 15 דקות, עד קצף. מערבבים ב 4 כוסות של הקמח, מלח הים, ואת השמן. להפוך את הבצק החוצה על לוח מקומח קלות ללוש רק עד שכל החומרים משולבים היטב הבצק הוא חלק. (
להוסיף עוד קמח במידת הצורך אם דביק). שמן קל קערת זכוכית גדולה ומניחים את כדור הבצק לתוכו. מכסים את הקערה ומניחים בצד במקום חם לעלות במשך 1 שעה.
במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, לבשל את הבייקון עד רק פריך. עם כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת.
מוסיפים את הבצל לשומן שניתנו ומבשלים 15 עד 20 דקות, עד חום רך ועמוק.
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, רוטב צ 'ילי, צ' יפוטלה, ו - ¼ כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס ולהשתלב היטב. להכניס למקרר עד הצורך.
מחממים את התנור ל 191°. גריז קל וקמח 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ'.
הפוך את הבצק על משטח מקומח, מפזר אותו בקמח, ולוש בעדינות עד חלקה, מתקפלת מספר פעמים. קמח מערוך ומגלגל את הבצק למלבן על 12 על 9 אינץ'.
מורחים את הבצק בנדיבות עם מיונז צ ' יפוטלה. מכסים עם חזה בקר, ואז בצל, פלפל קלוי ובייקון.
מפזרים באופן שווה עם Havarti, הכוסברה הנותרת, ופלפל סדוק.
מהצד הקצר, מגלגלים בעדינות את הבצק בסגנון "ג' לי רול", תוחבים את הקצוות כמו שאתה הולך.
מניחים את גליל הבצק במחבת כיכר מוכן, מברשת עם חמאה מומסת, ומפזרים את החלק העליון עם שקע יבש.
אופים במשך 1 שעה 25 דקות, עד חום זהוב כהה. אתה צריך לשמוע צליל חלול מעט כאשר אתה מקיש על הלחם.
מגניב במשך 30 דקות מלאות במחבת על מתלה תיל. לאחר מכן להסיר את מחבת כיכר לחתוך לפרוסות עבות 1 אינץ'. תיהנו מיד.