קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

מבשלים את הספר: טקסס הולדם

מבשלים את הספר: טקסס הולדם
גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי, מיונז, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. נסו טקסס הולדם, טקסס הולד-Ums מיני צ'יפוטלה המבורגר בקר עם אש חמה קטשופ שום קלוי, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת זכוכית גדולה, לשלב את המים, שמרים, נקטר אגבה, קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לשבת במקום חם במשך 10 עד 15 דקות, עד קצף. מערבבים ב 4 כוסות של הקמח, מלח הים, ואת השמן. להפוך את הבצק החוצה על לוח מקומח קלות ללוש רק עד שכל החומרים משולבים היטב הבצק הוא חלק. (
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
להוסיף עוד קמח במידת הצורך אם דביק). שמן קל קערת זכוכית גדולה ומניחים את כדור הבצק לתוכו. מכסים את הקערה ומניחים בצד במקום חם לעלות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, לבשל את הבייקון עד רק פריך. עם כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל לשומן שניתנו ומבשלים 15 עד 20 דקות, עד חום רך ועמוק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, רוטב צ 'ילי, צ' יפוטלה, ו - ¼ כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס ולהשתלב היטב. להכניס למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים את התנור ל 191°. גריז קל וקמח 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הפוך את הבצק על משטח מקומח, מפזר אותו בקמח, ולוש בעדינות עד חלקה, מתקפלת מספר פעמים. קמח מערוך ומגלגל את הבצק למלבן על 12 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מורחים את הבצק בנדיבות עם מיונז צ ' יפוטלה. מכסים עם חזה בקר, ואז בצל, פלפל קלוי ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מפזרים באופן שווה עם Havarti, הכוסברה הנותרת, ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
HavartiHavarti
11
מהצד הקצר, מגלגלים בעדינות את הבצק בסגנון "ג' לי רול", תוחבים את הקצוות כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מניחים את גליל הבצק במחבת כיכר מוכן, מברשת עם חמאה מומסת, ומפזרים את החלק העליון עם שקע יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
אופים במשך 1 שעה 25 דקות, עד חום זהוב כהה. אתה צריך לשמוע צליל חלול מעט כאשר אתה מקיש על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגניב במשך 30 דקות מלאות במחבת על מתלה תיל. לאחר מכן להסיר את מחבת כיכר לחתוך לפרוסות עבות 1 אינץ'. תיהנו מיד.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות

מרכיבים

2מנותכף שמרים יבשים פעילים (אודותכף שמרים יבשים פעילים (אודות12 כפיות אבקת שוםנקטר אגבהנקטר אגבה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, קצוץבייקון, קצוץ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרוס או קצוץ שאריות גרוס או קצוץ שאריות "תביא את זה על" בשר בקר בריסקט (מתכון כאן)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זרעי ענבים או קנולהשמן זרעי ענבים או קנולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב צ'ילי (מתכון כאן)רוטב צ'ילי (מתכון כאן)12 כפיות אבקת שוםפלפל צ'יפוטלה טחון באדובופלפל צ'יפוטלה טחון באדובו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח תירס טחון דקקמח תירס טחון דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה Havarti גרוסהגבינה Havarti גרוסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת ג'ק יבש מגוררתגבינת ג'ק יבש מגוררת591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועות דקות פלפל אדום קלוירצועות דקות פלפל אדום קלוי12 כפיות אבקת שוםמלח ים משובחמלח ים משובח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/4 - inch-פרוס בצל מתוק (על 1/2 בצל)1/4 - inch-פרוס בצל מתוק (על 1/2 בצל)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (110°F)מים חמים (110°F)