קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח

מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח
לבשל את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ סיידר, כרוב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוף לבנים עם חרדל ירוק, מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות, ו מבשלים את הספר: עוגיות לימון מזוגגות.

הוראות

1
מעיל ישר צדדי 12 אינץ ' מחבת sauté עם סרט דק של שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חום מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים את הבצל והכרוב וזרימת מלח ופלפל. Sauté, ערבוב עם מרית עץ, כדי לחמם את הבצל ולקבל את הכרוב להרים קצוות זהובים. התאם את החום כך זיגוג המחבת לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את הקורנית, עלי דפנה, תפוח, וחצי מהחומץ, גירוד כל זיגוג על תחתית המחבת. תרתיחי את החומץ לכלום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים את היין והמרק, מביאים לבועה איטית, מכסים ומבשלים כ -10 דקות, או עד שהכרוב הוא כמעט רך. לחשוף ולהרתיח את הנוזל, ערבוב בחומץ הנותר לקראת סוף הרתיחה כך שהוא מרטיב את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
ממש לפני ההגשה, לטעום את הכרוב לתיבול. מקפלים את החמאה והחרדל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי