קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח

מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח
לבשל את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ סיידר, כרוב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוף לבנים עם חרדל ירוק, מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות, ו מבשלים את הספר: עוגיות לימון מזוגגות.

הוראות

1
מעיל ישר צדדי 12 אינץ ' מחבת sauté עם סרט דק של שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
חום מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים את הבצל והכרוב וזרימת מלח ופלפל. Sauté, ערבוב עם מרית עץ, כדי לחמם את הבצל ולקבל את הכרוב להרים קצוות זהובים. התאם את החום כך זיגוג המחבת לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את הקורנית, עלי דפנה, תפוח, וחצי מהחומץ, גירוד כל זיגוג על תחתית המחבת. תרתיחי את החומץ לכלום.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים את היין והמרק, מביאים לבועה איטית, מכסים ומבשלים כ -10 דקות, או עד שהכרוב הוא כמעט רך. לחשוף ולהרתיח את הנוזל, ערבוב בחומץ הנותר לקראת סוף הרתיחה כך שהוא מרטיב את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
ממש לפני ההגשה, לטעום את הכרוב לתיבול. מקפלים את החמאה והחרדל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון