קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: לפת ירקות עם בייקון לוח מעושן

מבשלים את הספר: לפת ירקות עם בייקון לוח מעושן
המתכון לבשל את הספר: ירוק לפת עם בייקון לוח מעושן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בייקון, מים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מלפפון וסלט לפת עם Yuzu, איך לבשל ירוק לפת, ו מבשלים את הספר: ירקות ורודים.

הוראות

1
לשטוף את הירוקים לפת במים קרים לנקז היטב. חזור על התהליך פעמיים, וודא כי כל חצץ חולית מוסר מן העלים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק לפתירוק לפת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
חותכים וזורקים את הגבעולים הקשים וכל ירוק דהוי.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
3
מניחים את הבייקון בקומקום בינוני עם המים. מביאים לרתיחה ומבשלים מהרתיחה. בהדרגה להוסיף את הירוקים, ערבוב לנבול לפני הוספת אצווה נוספת, עד שכל הירוקים נמצאים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 1 שעה, או עד הירוקים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
5
מעל כל מנה של ירקות עם כמה מקפים של רוטב פלפל או לשרת את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ירוקירוק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
רק
7
מוסיפים רוטב פלפל ירוק
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ירוקירוק
8
מרכיבים
9
1 חבורה של פלפלים מעורבים (גודל מיכל קובע כמות, החום הרצוי מכתיב מגוון)
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
10
2 חלקים חומץ בלסמי לבן
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי לבןחומץ בלסמי לבן
11
חומץ תפוחים 1 חלק
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
12
לחמם מיכל זכוכית על ידי הצללה אותו במים חמים (זה ימנע את הזכוכית פיצוח כאשר חומץ חם מתווסף). לשטוף את הפלפלים היטב ולדחוף אותם באופן רופף לתוך מיכל הזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
13
יוצקים את שני vinegars לתוך סיר nonreactive בגודל בינוני ומבשלים מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא מגיע לרתיחה, יוצקים את החומץ החם על הפלפלים, ממלאים את המיכל. מכסה את הצנצנת ומניח אותה בצד בטמפרטורת החדר במשך כמה ימים כדי לאפשר לחומץ לספוג את טעמי הפלפל. אחסן את הרוטב בצנצנת מכוסה היטב עד 2 חודשים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.