גשו לסופר וקנו קינמון טחון, דבשה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pepitas מתוק מתובל דלעת, לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל, ו מבשלים את הספר: פרושוטו ומלון עם שמן זית מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
גריז 12 כוס מאפין פח עם חמאה או תרסיס nonstick. ממיסים את החמאה ומניחים בקערה בינונית עם הדלעת, חלב חמאה, ביצים, וניל ודבשה. מערבבים עם מזלג להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמחים, סוכר חום, אבקת אפייה, מלח, תבלינים, סודה לשתיה. באמצעות מרית גומי, מקפלים את החומרים הרטובים לתוך החומרים יבשים עד רק מעורבב. מקפלים את התאריכים וחצי של pepitas ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מקלות קינמון קצרים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תאריכים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין העליון עם שאר pepitas ואגוזי מלך (השתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ אותם בעדינות לתוך הבלילה).
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
5
אופים במשך 10 דקות, לסובב את הפחים, ולאפות עוד 10 דקות, או עד נפוח ומוצק וקיסם מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אפשר למאפינס להתקרר בקופסאות שלהם במשך 5 דקות לפני שהם מתהפכים על מדף קירור.