מבשלים את הספר: מאפינס דלעת מתובל עם Pepitas
גשו לסופר וקנו קינמון טחון, דבשה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pepitas מתוק מתובל דלעת, לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל, ו מבשלים את הספר: פרושוטו ומלון עם שמן זית מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 12 כוס מאפין פח עם חמאה או תרסיס nonstick. ממיסים את החמאה ומניחים בקערה בינונית עם הדלעת, חלב חמאה, ביצים, וניל ודבשה. מערבבים עם מזלג להתמזג.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמחים, סוכר חום, אבקת אפייה, מלח, תבלינים, סודה לשתיה. באמצעות מרית גומי, מקפלים את החומרים הרטובים לתוך החומרים יבשים עד רק מעורבב. מקפלים את התאריכים וחצי של pepitas ואגוזי מלך.
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין העליון עם שאר pepitas ואגוזי מלך (השתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ אותם בעדינות לתוך הבלילה).
אופים במשך 10 דקות, לסובב את הפחים, ולאפות עוד 10 דקות, או עד נפוח ומוצק וקיסם מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי.
אפשר למאפינס להתקרר בקופסאות שלהם במשך 5 דקות לפני שהם מתהפכים על מדף קירור.