גשו לסופר וקנו קינמון טחון, דבשה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pepitas מתוק מתובל דלעת, לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל, ו מבשלים את הספר: פרושוטו ומלון עם שמן זית מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז 12 כוס מאפין פח עם חמאה או תרסיס nonstick. ממיסים את החמאה ומניחים בקערה בינונית עם הדלעת, חלב חמאה, ביצים, וניל ודבשה. מערבבים עם מזלג להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3/4 כפית מולסה
(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמחים, סוכר חום, אבקת אפייה, מלח, תבלינים, סודה לשתיה. באמצעות מרית גומי, מקפלים את החומרים הרטובים לתוך החומרים יבשים עד רק מעורבב. מקפלים את התאריכים וחצי של pepitas ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודה
זרעי דלעת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תאריכים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין העליון עם שאר pepitas ואגוזי מלך (השתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ אותם בעדינות לתוך הבלילה).
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
5
אופים במשך 10 דקות, לסובב את הפחים, ולאפות עוד 10 דקות, או עד נפוח ומוצק וקיסם מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אפשר למאפינס להתקרר בקופסאות שלהם במשך 5 דקות לפני שהם מתהפכים על מדף קירור.