קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: מאפינס דלעת מתובל עם Pepitas

מבשלים את הספר: מאפינס דלעת מתובל עם Pepitas
גשו לסופר וקנו קינמון טחון, דבשה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pepitas מתוק מתובל דלעת, לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל, ו מבשלים את הספר: פרושוטו ומלון עם שמן זית מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז 12 כוס מאפין פח עם חמאה או תרסיס nonstick. ממיסים את החמאה ומניחים בקערה בינונית עם הדלעת, חלב חמאה, ביצים, וניל ודבשה. מערבבים עם מזלג להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמחים, סוכר חום, אבקת אפייה, מלח, תבלינים, סודה לשתיה. באמצעות מרית גומי, מקפלים את החומרים הרטובים לתוך החומרים יבשים עד רק מעורבב. מקפלים את התאריכים וחצי של pepitas ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
זרעי דלעתזרעי דלעת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תאריכיםתאריכים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין העליון עם שאר pepitas ואגוזי מלך (השתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ אותם בעדינות לתוך הבלילה).
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
5
אופים במשך 10 דקות, לסובב את הפחים, ולאפות עוד 10 דקות, או עד נפוח ומוצק וקיסם מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אפשר למאפינס להתקרר בקופסאות שלהם במשך 5 דקות לפני שהם מתהפכים על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpurée דלעת (דלעת משומר טהור, לא תערובת פשטידת דלעת)purée דלעת (דלעת משומר טהור, לא תערובת פשטידת דלעת)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתאריכי קרקעתאריכי קרקע2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון3(חוֹרֶף)3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה0(יכול להיות או להרחיק)1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפפיטס קלוי (זרעי דלעת)פפיטס קלוי (זרעי דלעת)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה לא מלוחה, ועוד כדי לשמן את הפחיות(1 מקל) חמאה לא מלוחה, ועוד כדי לשמן את הפחיות11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קלוייםאגוזי מלך קלויים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה