קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט

מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט
לבשל את הספר: מוס שוקולד פשוט נטול גלוטן, קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, חלבוני ביצה, חלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל, ו מבשלים את הספר: מוס לימון טרי.

הוראות

1
ממיסים את השוקולד בקערה מעל - לא נוגע-מים רותחים או בתנור המיקרוגל. במידת הצורך, להעביר את השוקולד לקערה כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים. שמור את השוקולד על הדלפק עד הצורך. השוקולד עדיין צריך להרגיש חם למגע כאשר אתה מוכן להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להביא את החלב לרתיחה, ואז לשפוך אותו על השוקולד. באמצעות מקצף קטן, מערבבים בעדינות את החלב לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את חלמון הביצה ומקציפים אותו לתוך השוקולד, שוב עובד בעדינות; להפסיק כאשר החלמון משולב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
במערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את חלבוני הביצה במהירות בינונית רק עד שהם מחזיקים פסגות רכות. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה בהדרגה להוסיף את הסוכר. להמשיך לנצח את הלבנים עד שהם המשרד אבל עדיין מבריק. לגרוף שליש מהלבנים מהקערה על תערובת השוקולד. עבודה עם מקצף, להכות את הלבנים לתוך השוקולד כדי להבהיר את התערובת. עכשיו, עם או מקציף או מרית גומי גמישה גדולה, בעדינות אך ביסודיות לקפל את שאר הלבנים מוכים לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להפוך את מוס לתוך קערה גדולה-זכוכית הוא נחמד מאוד עבור קינוח זה—או לתוך copes בודדים או כוסות, ומקרר במשך 1 שעה להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
שמירה: למרות המרקם של מוס יהיה קל יותר אם אתה משרת אותו זמן קצר לאחר מצמרר אותו, זה יכול להיות מכוסה ונשמר במקרר עד 2 ימים-לאחר מכן זה יהיה טעים בדיוק כמו, אם קצת צפוף.