קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט

מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט
לבשל את הספר: מוס שוקולד פשוט נטול גלוטן, קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, חלבוני ביצה, חלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל, ו מבשלים את הספר: מוס לימון טרי.

הוראות

1
ממיסים את השוקולד בקערה מעל - לא נוגע-מים רותחים או בתנור המיקרוגל. במידת הצורך, להעביר את השוקולד לקערה כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים. שמור את השוקולד על הדלפק עד הצורך. השוקולד עדיין צריך להרגיש חם למגע כאשר אתה מוכן להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
להביא את החלב לרתיחה, ואז לשפוך אותו על השוקולד. באמצעות מקצף קטן, מערבבים בעדינות את החלב לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את חלמון הביצה ומקציפים אותו לתוך השוקולד, שוב עובד בעדינות; להפסיק כאשר החלמון משולב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
במערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את חלבוני הביצה במהירות בינונית רק עד שהם מחזיקים פסגות רכות. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה בהדרגה להוסיף את הסוכר. להמשיך לנצח את הלבנים עד שהם המשרד אבל עדיין מבריק. לגרוף שליש מהלבנים מהקערה על תערובת השוקולד. עבודה עם מקצף, להכות את הלבנים לתוך השוקולד כדי להבהיר את התערובת. עכשיו, עם או מקציף או מרית גומי גמישה גדולה, בעדינות אך ביסודיות לקפל את שאר הלבנים מוכים לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להפוך את מוס לתוך קערה גדולה-זכוכית הוא נחמד מאוד עבור קינוח זה—או לתוך copes בודדים או כוסות, ומקרר במשך 1 שעה להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שמירה: למרות המרקם של מוס יהיה קל יותר אם אתה משרת אותו זמן קצר לאחר מצמרר אותו, זה יכול להיות מכוסה ונשמר במקרר עד 2 ימים-לאחר מכן זה יהיה טעים בדיוק כמו, אם קצת צפוף.