קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט

מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט
לבשל את הספר: מוס שוקולד פשוט נטול גלוטן, קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, חלבוני ביצה, חלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל, ו מבשלים את הספר: מוס לימון טרי.

הוראות

1
ממיסים את השוקולד בקערה מעל - לא נוגע-מים רותחים או בתנור המיקרוגל. במידת הצורך, להעביר את השוקולד לקערה כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים. שמור את השוקולד על הדלפק עד הצורך. השוקולד עדיין צריך להרגיש חם למגע כאשר אתה מוכן להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להביא את החלב לרתיחה, ואז לשפוך אותו על השוקולד. באמצעות מקצף קטן, מערבבים בעדינות את החלב לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את חלמון הביצה ומקציפים אותו לתוך השוקולד, שוב עובד בעדינות; להפסיק כאשר החלמון משולב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
במערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את חלבוני הביצה במהירות בינונית רק עד שהם מחזיקים פסגות רכות. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה בהדרגה להוסיף את הסוכר. להמשיך לנצח את הלבנים עד שהם המשרד אבל עדיין מבריק. לגרוף שליש מהלבנים מהקערה על תערובת השוקולד. עבודה עם מקצף, להכות את הלבנים לתוך השוקולד כדי להבהיר את התערובת. עכשיו, עם או מקציף או מרית גומי גמישה גדולה, בעדינות אך ביסודיות לקפל את שאר הלבנים מוכים לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להפוך את מוס לתוך קערה גדולה-זכוכית הוא נחמד מאוד עבור קינוח זה—או לתוך copes בודדים או כוסות, ומקרר במשך 1 שעה להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
שמירה: למרות המרקם של מוס יהיה קל יותר אם אתה משרת אותו זמן קצר לאחר מצמרר אותו, זה יכול להיות מכוסה ונשמר במקרר עד 2 ימים-לאחר מכן זה יהיה טעים בדיוק כמו, אם קצת צפוף.