מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט
לבשל את הספר: מוס שוקולד פשוט נטול גלוטן, קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, חלבוני ביצה, חלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל, ו מבשלים את הספר: מוס לימון טרי.
הוראות
ממיסים את השוקולד בקערה מעל - לא נוגע-מים רותחים או בתנור המיקרוגל. במידת הצורך, להעביר את השוקולד לקערה כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים. שמור את השוקולד על הדלפק עד הצורך. השוקולד עדיין צריך להרגיש חם למגע כאשר אתה מוכן להשתמש בו.
להביא את החלב לרתיחה, ואז לשפוך אותו על השוקולד. באמצעות מקצף קטן, מערבבים בעדינות את החלב לתוך השוקולד.
מוסיפים את חלמון הביצה ומקציפים אותו לתוך השוקולד, שוב עובד בעדינות; להפסיק כאשר החלמון משולב.
במערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את חלבוני הביצה במהירות בינונית רק עד שהם מחזיקים פסגות רכות. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה בהדרגה להוסיף את הסוכר. להמשיך לנצח את הלבנים עד שהם המשרד אבל עדיין מבריק. לגרוף שליש מהלבנים מהקערה על תערובת השוקולד. עבודה עם מקצף, להכות את הלבנים לתוך השוקולד כדי להבהיר את התערובת. עכשיו, עם או מקציף או מרית גומי גמישה גדולה, בעדינות אך ביסודיות לקפל את שאר הלבנים מוכים לתוך השוקולד.
להפוך את מוס לתוך קערה גדולה-זכוכית הוא נחמד מאוד עבור קינוח זה—או לתוך copes בודדים או כוסות, ומקרר במשך 1 שעה להגדיר.
שמירה: למרות המרקם של מוס יהיה קל יותר אם אתה משרת אותו זמן קצר לאחר מצמרר אותו, זה יכול להיות מכוסה ונשמר במקרר עד 2 ימים-לאחר מכן זה יהיה טעים בדיוק כמו, אם קצת צפוף.