מבשלים את הספר: מלפפון וסלט לפת עם Yuzu
לבשל את הספר: מלפפון וסלט לפת עם Yuzu הוא ללא גלוטן, ו מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 29 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, לפת יפנית, קליפת ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לבשל את הספר: סלט מלפפון עם בזיליקום לימון, מבשלים את הספר: לפת ירקות עם בייקון לוח מעושן, ו מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את המלפפון חצי לאורכו. אם יש הרבה זרעים בפנים, לגרוף אותם עם כפית. פרוסה דק, באמצעות פורס ירקות, מעבד מזון, או mandoline. חותכים את הלפת וחותכים את הפרוסות לחתיכות עלהגודל זהה לפרוסות המלפפון.
לעסות את המלח לירקות עם הידיים עד שהירקות רפויים. לסחוט היטב כדי לגרש לחות עודפת.
מוסיפים את קליפת yuzu ומיץ ומערבבים היטב.
תן מנוחה, מכוסה, למשך מינימום של 20 דקות, לילה אם אפשר.