קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה

מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מקרוני וגבינה. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מקרוני, אבקת חרדל, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו מבשלים את הספר: גבינת פימנטו, מבשלים את הספר: מק וגבינה עם Soubise, ו מבשלים את הספר: Bourekas גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400° F ומשמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. סדר מתלה בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לבשל מקרוני על פי הוראות החבילה בסיר גדול של מים רותחים מלוחים; להוסיף גזר 3 דקות לפני הפסטה סיימה בישול; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בעוד הפסטה חמה, מערבבים את כל אבל 1/2 כוס הצ ' דר והחמאה. בקערה, להקציף יחד את שמנת חמוצה, חלב, ביצים, מלח, אבקת חרדל, ופלפל. מקפלים תערובת לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לגרד את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים את צ ' דר הנותרים ואת פרמזן מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
6
אופים עד התבשיל הוא מוצק למגע וחום זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה