מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מקרוני וגבינה. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מקרוני, אבקת חרדל, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו מבשלים את הספר: גבינת פימנטו, מבשלים את הספר: מק וגבינה עם Soubise, ו מבשלים את הספר: Bourekas גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400° F ומשמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. סדר מתלה בשליש העליון של התנור.
לבשל מקרוני על פי הוראות החבילה בסיר גדול של מים רותחים מלוחים; להוסיף גזר 3 דקות לפני הפסטה סיימה בישול; לנקז היטב.
בעוד הפסטה חמה, מערבבים את כל אבל 1/2 כוס הצ ' דר והחמאה. בקערה, להקציף יחד את שמנת חמוצה, חלב, ביצים, מלח, אבקת חרדל, ופלפל. מקפלים תערובת לתוך הפסטה.
לגרד את התערובת למחבת מוכנה.
מפזרים את צ ' דר הנותרים ואת פרמזן מעל.
אופים עד התבשיל הוא מוצק למגע וחום זהוב, כ -30 דקות.