קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: מקרונים זעפרן-הל

מבשלים את הספר: מקרונים זעפרן-הל
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך קוקוס, חלבונים ביצה, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: זעפרן-cardamom Macaroons, לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות, ו לבשל את הספר: הל-Snickerdoodles סוכר חום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F. מכינים תבנית אפייה על ידי רירית אותו בנייר קלף ומתיזים אותו קלות עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הקוקוס, חלב מרוכז, הל, זעפרן ומלח בקערה. (זה יהווה תערובת שאינה כמו בצק עוגיות טיפוסי, אבל אחד החלבונים מקופלים, התערובת תחזיק יחד.)
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זעפרןזעפרן
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקפלים בעדינות את החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
באמצעות כף, עובש את התערובת לתוך כדורי כף בגודל ומקום 1 אינץ ' בנפרד על המחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים את המקרונים במשך 14 עד 16 דקות, עד החיצוני הוא מעט חום, האמצע רך, ואת תחתית מתחילים להפוך חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור. אפשר להתקרר במשך כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים בטמפרטורת החדר. אלה יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום עד שבוע.
8
השתמש ביצים בטמפרטורת החדר עבור הצלפה. אני אוהב להוסיף מגע של מיץ לימון, מלח, או קרם טרטר כדי לעזור לביצים להגיע לפסגות. ברגע שאתה מתחיל לטאטא אותם והם מגיעים לשלב השיא הרך, לעצור. אם תמשיך להכות אותם, החלבונים יתפרקו ויהיה לך בלגן רך על הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות