קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: מקרונים זעפרן-הל

מבשלים את הספר: מקרונים זעפרן-הל
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך קוקוס, חלבונים ביצה, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: זעפרן-cardamom Macaroons, לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות, ו לבשל את הספר: הל-Snickerdoodles סוכר חום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F. מכינים תבנית אפייה על ידי רירית אותו בנייר קלף ומתיזים אותו קלות עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את הקוקוס, חלב מרוכז, הל, זעפרן ומלח בקערה. (זה יהווה תערובת שאינה כמו בצק עוגיות טיפוסי, אבל אחד החלבונים מקופלים, התערובת תחזיק יחד.)
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זעפרןזעפרן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקפלים בעדינות את החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
באמצעות כף, עובש את התערובת לתוך כדורי כף בגודל ומקום 1 אינץ ' בנפרד על המחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים את המקרונים במשך 14 עד 16 דקות, עד החיצוני הוא מעט חום, האמצע רך, ואת תחתית מתחילים להפוך חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מהתנור. אפשר להתקרר במשך כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים בטמפרטורת החדר. אלה יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום עד שבוע.
8
השתמש ביצים בטמפרטורת החדר עבור הצלפה. אני אוהב להוסיף מגע של מיץ לימון, מלח, או קרם טרטר כדי לעזור לביצים להגיע לפסגות. ברגע שאתה מתחיל לטאטא אותם והם מגיעים לשלב השיא הרך, לעצור. אם תמשיך להכות אותם, החלבונים יתפרקו ויהיה לך בלגן רך על הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות