קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: מקרונים זעפרן-הל

מבשלים את הספר: מקרונים זעפרן-הל
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך קוקוס, חלבונים ביצה, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: זעפרן-cardamom Macaroons, לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות, ו לבשל את הספר: הל-Snickerdoodles סוכר חום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F. מכינים תבנית אפייה על ידי רירית אותו בנייר קלף ומתיזים אותו קלות עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מערבבים את הקוקוס, חלב מרוכז, הל, זעפרן ומלח בקערה. (זה יהווה תערובת שאינה כמו בצק עוגיות טיפוסי, אבל אחד החלבונים מקופלים, התערובת תחזיק יחד.)
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זעפרןזעפרן
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מקפלים בעדינות את החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
באמצעות כף, עובש את התערובת לתוך כדורי כף בגודל ומקום 1 אינץ ' בנפרד על המחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
אופים את המקרונים במשך 14 עד 16 דקות, עד החיצוני הוא מעט חום, האמצע רך, ואת תחתית מתחילים להפוך חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
הסר מהתנור. אפשר להתקרר במשך כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מגישים בטמפרטורת החדר. אלה יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום עד שבוע.
8
השתמש ביצים בטמפרטורת החדר עבור הצלפה. אני אוהב להוסיף מגע של מיץ לימון, מלח, או קרם טרטר כדי לעזור לביצים להגיע לפסגות. ברגע שאתה מתחיל לטאטא אותם והם מגיעים לשלב השיא הרך, לעצור. אם תמשיך להכות אותם, החלבונים יתפרקו ויהיה לך בלגן רך על הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני