קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

מבשלים את הספר: מרק עדשים מרוקאי

מבשלים את הספר: מרק עדשים מרוקאי
לבשל את הספר: מרק עדשים מרוקאי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 227 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון, פלפל חריף, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתענג על הספר החדש של דפני אוז ומרק עדשים מרוקאי, מבשלים את הספר: ירקות מטוגנים בסגנון מרוקאי, ו מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil (מתכונים דומים).

הוראות

1
השתמש תנור איטי 6 ליטר. קוצצים את הירקות ומוסיפים לסטונוולר. אם אתה מיהר בבוקר, לשקול לקצוץ את הירקות בלילה שלפני-זה לקח לי יותר זמן ממה שרציתי.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים ושוטפים את השעועית ומוסיפים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את העדשים המיובשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מיובשותעדשים מיובשות
4
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, ותבלינים. מערבבים את מרק הירקות ואת כל פחית העגבניות. מכסים ומבשלים נמוך במשך 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך