קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: סומליה סמבוסה

מבשלים את הספר: סומליה סמבוסה
לבשל את הספר: סומליה סמבוסה היא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. 111 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: פיצה ביצה, ו לבשל את הספר: כלב מנוקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים את הבשר, פטרוזיליה, אבקת קארי, שום, מלח ופלפל, ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב לשבור גושים, עד הבשר הוא כבר לא ורוד. טעם ולהוסיף עוד אבקת קארי אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים את תערובת הבשר לקערה בינונית וקריר לטמפרטורת החדר. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
חתוך כל עטיפת אגרול לחצי באלכסון. עבודה עם משולש אחד בכל פעם, מברשת קלות את הקצוות של העטיפה עם מים. מקפלים את הצד הארוך של המשולש לשניים, צובטים את הקצה לאטום וליצור כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מניחים כף נדיבה של תערובת הבשר לתוך הכוס, ולאחר מכן למשוך את הדש הפתוח של העטיפה מעל הכוס, לחיצה לאטום. כמו כל sambusa הוא סיים, למקם אותו על תבנית האפייה. כאשר הסדין מלא, מכסים את הסמבוסות עם פיסת נייר קלף אחרת וממשיכים לשכב עם סמבוסה מוגמרת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
קו מגש עם מספר שכבות של מגבות נייר. במחבת, לחמם על 1 אינץ ' של שמן עד מדחום עמוק טיגון קורא 185° עד375, או קמצוץ של בועות קמח רוחש בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
8
מוסיפים חצי מהסמבוסה לשמן ומבשלים 2 עד 4 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים. באמצעות מלקחיים או רחפן, להעביר את sambusas למגש נייר-מגבת מצופה לנקז בקצרה. חזור עם הסמבוסה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
לשרת.