קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: פלפלים Piedmontese

מבשלים את הספר: פלפלים Piedmontese
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פלפלים Piedmontese. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא אנשובי, פלפלים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פיצה עם נקניק ופלפלים, מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כמה פלפלים אדומים, צהובים או ירוקים במחצית לאורכו. להוציא את כל הזרעים ולשטוף את הפלפלים. אם הם גדולים, לחתוך כל מחצית שוב. לכל חתיכה לשים 2 או 3 פרוסות שום, 2 חלקים קטנים של עגבניות גלם, על חצי פילה של אנשובי לחתוך לחתיכות, אגוז קטן של חמאה, כפית שמן זית, מעט מאוד מלח. מסדרים פלפלים אלה על צלחת אפייה שטוחה ומבשלים אותם בתנור מתון ב 177°, במשך כ 30 דקות. הם לא להיות מבושל לחלוטין; הם צריכים למעשה להיות אל דנטה, את המילוי בתוך שמנוני להפליא garlicky.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שמן זיתשמן זית
מילוימילוי
אנשוביאנשובי
חמאהחמאה
שוםשום
עגבנייהעגבנייה
זרעיםזרעים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מגישים אותם קרים, כל אחד מעוטר בפטרוזיליה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה