קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

מבשלים את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם פנצ'טה ועשבי תיבול מעורבים

מבשלים את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם פנצ'טה ועשבי תיבול מעורבים
לבשל את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם Pancettan ועשבי תיבול מעורבים נטול גלוטן, ו מתאבנים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם ו/או גבינת צ'דר חדה, פנצ' טה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, לבשל את הספר: קינואה עם עשבי תיבול Chimichurri, ו לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה, ולשפשף עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים עד מכרז כאשר פירסינג עם סכין חיתוך, 55-60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הסר מהתנור; תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו, ולהשתמש בכפית קטנה כדי לגרוף את הקרביים, משאיר על הגבול ¼ אינץ ' בכל רחבי. שמור את הקרביים לשימוש נוסף. חותכים כל קליפת תפוח אדמה לשניים שוב לאורך לסך של 32 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
במחבת בינונית, לבשל את pancetta על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל להפוך חום פריך, 9-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהחום; השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הפנצ ' טה לניקוז על מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
ממיסים את החמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מברשת כל טריז תפוחי אדמה עם חמאה; מפזרים תערובת עשב. מכסים כל טריז עם כפית ½ של pancetta ותערובת קצת יותר עשב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
10
מפזרים את צ ' דר הנותרים ואת גבינת פונטינה על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
11
אופים עד הגבינה נמסה תפוחי אדמה מחוממים דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מוציאים מהתנור, מגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן