מבשלים את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם פנצ'טה ועשבי תיבול מעורבים
לבשל את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם Pancettan ועשבי תיבול מעורבים נטול גלוטן, ו מתאבנים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם ו/או גבינת צ'דר חדה, פנצ' טה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, לבשל את הספר: קינואה עם עשבי תיבול Chimichurri, ו לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה, ולשפשף עם השמן.
אופים עד מכרז כאשר פירסינג עם סכין חיתוך, 55-60 דקות.
הסר מהתנור; תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו, ולהשתמש בכפית קטנה כדי לגרוף את הקרביים, משאיר על הגבול ¼ אינץ ' בכל רחבי. שמור את הקרביים לשימוש נוסף. חותכים כל קליפת תפוח אדמה לשניים שוב לאורך לסך של 32 טריזים.
במחבת בינונית, לבשל את pancetta על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל להפוך חום פריך, 9-10 דקות.
הסר מהחום; השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הפנצ ' טה לניקוז על מגבות נייר. תניח בצד.
ממיסים את החמאה בסיר קטן.
מברשת כל טריז תפוחי אדמה עם חמאה; מפזרים תערובת עשב. מכסים כל טריז עם כפית ½ של pancetta ותערובת קצת יותר עשב.
מפזרים את צ ' דר הנותרים ואת גבינת פונטינה על צמרות.
אופים עד הגבינה נמסה תפוחי אדמה מחוממים דרך, 8 עד 10 דקות.
מוציאים מהתנור, מגישים חם.