מבשלים את הספר: קרם ברולה
לבשל את הספר: קרם ברולה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר מגורען, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 698 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש תנור איטי 6 ליטר ו צלחת עמיד בחום שמתאים כל הדרך בתוך stoneware שלך. השתמשתי 1 1/2 ליטר תבשיל קדרה.
מוסיפים מים סביב הצלחת, עד אמצע הצד של המנה. (אתה משתמש סיר איטי כמו ביין מארי, או אמבט מים.)
בקערת ערבוב, מקציפים יחד את הביצים, שמנת, סוכר, וניל.
יוצקים את התערובת לתוך המנה, לכסות, ומבשלים על גבוה במשך 2 עד 4 שעות. רפרפת צריך להיות מוגדר עם המרכז עדיין קצת jiggly. גע במשטח בעדינות עם האצבע כדי לבדוק. שלא כמו תנור, זה יהיה קשה לבשל את זה. נסה לא לדאוג.
בזהירות רבה (השתמש בכפפות תנור!) הסר את המנה ולתת מגניב לחלוטין על השיש, ואז להירגע במקרר במשך 2 עד 3 שעות. לפני ההגשה, מפזרים סוכר גולמי על החלק העליון וחום עם לפיד מטבח, או במקום מתחת לגריל במשך 3 עד 5 דקות, או עד שהסוכר שחם. תרגע שוב לפני ההגשה.