קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מבשלים את הספר: קרם ברולה

מבשלים את הספר: קרם ברולה
לבשל את הספר: קרם ברולה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר מגורען, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 698 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
השתמש תנור איטי 6 ליטר ו צלחת עמיד בחום שמתאים כל הדרך בתוך stoneware שלך. השתמשתי 1 1/2 ליטר תבשיל קדרה.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוסיפים מים סביב הצלחת, עד אמצע הצד של המנה. (אתה משתמש סיר איטי כמו ביין מארי, או אמבט מים.)
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
בקערת ערבוב, מקציפים יחד את הביצים, שמנת, סוכר, וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
יוצקים את התערובת לתוך המנה, לכסות, ומבשלים על גבוה במשך 2 עד 4 שעות. רפרפת צריך להיות מוגדר עם המרכז עדיין קצת jiggly. גע במשטח בעדינות עם האצבע כדי לבדוק. שלא כמו תנור, זה יהיה קשה לבשל את זה. נסה לא לדאוג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בזהירות רבה (השתמש בכפפות תנור!) הסר את המנה ולתת מגניב לחלוטין על השיש, ואז להירגע במקרר במשך 2 עד 3 שעות. לפני ההגשה, מפזרים סוכר גולמי על החלק העליון וחום עם לפיד מטבח, או במקום מתחת לגריל במשך 3 עד 5 דקות, או עד שהסוכר שחם. תרגע שוב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)