מבשלים את הספר: ריבועי לימון עם רוזמרין
צריך מתאבן צמחוני? לבשל את הספר: ריבועי לימון עם רוזמרין יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ריבועי לימון עם רוזמרין - 'במטבח עם תיאבון טוב', מבשלים את הספר: מחית שום ורוזמרין תפוחי אדמה, ו מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש את התנור ל 163°. גריז קל 9 x 13 אינץ תבנית אפייה.
עבור הלחם הקצר: לשלב קמח, חמאה, סוכר מגורען, סוכר ממתקים, רוזמרין, וגרידת לימון במעבד מזון. דופק עד הבצק מתפורר, על שמונה עד עשר פולסים 1 שניות. לחץ על הבצק למחבת מוכנה ואופים עד שלחם קצר הוא זהוב בקצוות, כ -40 דקות.
הסר מהתנור ולהגדיר על מתלה קירור חוט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
בעוד הלחם הקצר הוא אפייה, להכין את קליפת לימון: בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, סוכר, מיץ לימון, קמח, גרידת לימון, ומלח.
בזהירות לשפוך לימון curd על בסיס לחם קצר ולהחזיר מחבת לתנור.
אופים עד לציפוי מוגדר קיסם מוכנס למרכז לצאת נקי, כ 20 דקות. חזור מתלה קירור חוט ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לריבועים. מכסים ומקררים ברים עד 3 ימים.