קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 44 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מגדלי פודינג שוקולד

מגדלי פודינג שוקולד
מגדלי פודינג שוקולד עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 335 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.02 דולר למנה. 547 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, שמנת כבדה, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -44 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. נסו מגדלי פודינג שוקולד, מגדלי תות, ו מגדלי מוס מפוארים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מעיל 4 (1/2 כוס) רמקינס עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מכניסים את השוקולד לקערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מכניסים את הג ' לטין לקערה קטנה, מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים עד להמסה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בסיר בינוני להקציף את 1/3 כוס סוכר, קקאו, עמילן תירס ומלח. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך הקצפה לתערובת אחידה. מדליקים את האש לבינונית ומבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה לרתיחה, בערך 6 דקות. מרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הג 'לטין השמור, מקפידים לגרד גם כל ג' לטין מוצק. שופכים מיד את הפודינג החם לקערת השוקולד ומניחים לשבת במשך 2 דקות. מערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק. אפשר פודינג להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מסדרים 1 רקיק שוקולד בתחתית כל רמקין. למעלה עם חצי פודינג שוקולד. למעלה עם עוגיה שנייה ואת פודינג הנותרים. מכסים את הרמקינס בניילון ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות. מקציפים את השמנת עם הנותרים 1 כפית סוכר, באמצעות חוט חוט. כשהפודינג התקרר והתייצב, העבירו סכין סביב קצה כל רמקין ופרקו את מגדלי הפודינג על צלחות בודדות. כף בובת קצפת על גבי כל מגדל ומקשטים באבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
(55 ופלים)(55 ופלים)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מקור מצוין של: יוד
9
מקור טוב ל: חלבון, ריבופלבין, ויטמין די, סידן, זרחן