קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 44 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מגדלי פודינג שוקולד

מגדלי פודינג שוקולד
מגדלי פודינג שוקולד עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 335 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.02 דולר למנה. 547 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, שמנת כבדה, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -44 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. נסו מגדלי פודינג שוקולד, מגדלי תות, ו מגדלי מוס מפוארים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מעיל 4 (1/2 כוס) רמקינס עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מכניסים את השוקולד לקערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מכניסים את הג ' לטין לקערה קטנה, מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים עד להמסה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בסיר בינוני להקציף את 1/3 כוס סוכר, קקאו, עמילן תירס ומלח. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך הקצפה לתערובת אחידה. מדליקים את האש לבינונית ומבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה לרתיחה, בערך 6 דקות. מרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הג 'לטין השמור, מקפידים לגרד גם כל ג' לטין מוצק. שופכים מיד את הפודינג החם לקערת השוקולד ומניחים לשבת במשך 2 דקות. מערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק. אפשר פודינג להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מסדרים 1 רקיק שוקולד בתחתית כל רמקין. למעלה עם חצי פודינג שוקולד. למעלה עם עוגיה שנייה ואת פודינג הנותרים. מכסים את הרמקינס בניילון ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות. מקציפים את השמנת עם הנותרים 1 כפית סוכר, באמצעות חוט חוט. כשהפודינג התקרר והתייצב, העבירו סכין סביב קצה כל רמקין ופרקו את מגדלי הפודינג על צלחות בודדות. כף בובת קצפת על גבי כל מגדל ומקשטים באבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(55 ופלים)(55 ופלים)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מקור מצוין של: יוד
9
מקור טוב ל: חלבון, ריבופלבין, ויטמין די, סידן, זרחן