מגיבורי פרמזן עוף וארטישוק
מגיבורי פרמזן עוף וארטישוק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 736 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פרמיגיאנו-רג'יאנו, ארטישוקים במרינדה, מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו מגיבורי פרמזן חצילים, עוף ארטישוק ופרמזן אורזו, ו עוף ארטישוק ופרמזן אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על אש גבוהה בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן; ואז מבשלים בצל, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, כ -5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל ומבשלים, ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה קלה, כ-30 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מסדרים חצאים תחתונים של כיכרות לחם על תבנית אפייה גדולה וחולצות על תבנית אפייה גדולה נוספת, כולם עם דפנות חתוכות כלפי מעלה.
מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות על כל חלק עליון ותחתון. מחלקים עוף בין חצאים תחתונים. מעל כל כריך (פתוח) עם 1/4 כוס רוטב עגבניות, 1/4 מהארטישוקים, 1/4 מהמוצרלה, ומפזרים מעט מהפרמזן.
אופים כריכים פתוחים בשליש התחתון של התנור עד שהגבינה נמסה, כ -3 דקות. כאשר הגבינה מתחילה להמיס, לשים צמרות של כיכרות בשליש העליון של התנור ואופים עד הקצוות זהובים, 3 עד 4 דקות (לצפות צמרות מקרוב, הם שורפים בקלות). שים צמרות על תחתית להכנת כריכים, ואז פורסים לחתיכות הגשה.
הערה של טבחים: רוטב עגבניות יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר, מכוסה. לחמם לפני השימוש.