מגיבורי פרמזן עוף וארטישוק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 736 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פרמיגיאנו-רג'יאנו, ארטישוקים במרינדה, מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו מגיבורי פרמזן חצילים, עוף ארטישוק ופרמזן אורזו, ו עוף ארטישוק ופרמזן אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על אש גבוהה בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן; ואז מבשלים בצל, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, כ -5 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל ומבשלים, ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה קלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
4
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
5
מסדרים חצאים תחתונים של כיכרות לחם על תבנית אפייה גדולה וחולצות על תבנית אפייה גדולה נוספת, כולם עם דפנות חתוכות כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות על כל חלק עליון ותחתון. מחלקים עוף בין חצאים תחתונים. מעל כל כריך (פתוח) עם 1/4 כוס רוטב עגבניות, 1/4 מהארטישוקים, 1/4 מהמוצרלה, ומפזרים מעט מהפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
אופים כריכים פתוחים בשליש התחתון של התנור עד שהגבינה נמסה, כ -3 דקות. כאשר הגבינה מתחילה להמיס, לשים צמרות של כיכרות בשליש העליון של התנור ואופים עד הקצוות זהובים, 3 עד 4 דקות (לצפות צמרות מקרוב, הם שורפים בקלות). שים צמרות על תחתית להכנת כריכים, ואז פורסים לחתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
8
הערה של טבחים: רוטב עגבניות יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר, מכוסה. לחמם לפני השימוש.