קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

מגש נקניקים ועדשים

מגש נקניקים ועדשים
נקניק & עדשים traybake לוקח מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 906 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך סירופ מייפל, נקניקיות, עדשים pouch puy, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 4 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מרק נקניקיות עדשים, מרק נקניק ועדשים, ו עדשים-תבשיל נקניק דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
רבע הבצל, משאיר את השורש ללא פגע כך שהם לא להתפרק במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מחממים מחבת מחבת עד גבוה. מחממים את הבצלים כדי לחרוך אותם, ואז מסירים ומניחים בצד. חזור עם הנקניקיות אתה לא צריך לבשל אותם דרך בשלב זה, רק חום אותם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להטות את העדשים לתוך בדיל קלייה ולהוסיף כל מיצים מחבת המחבת מחבת מחבת, חומץ וכמה תיבול, ואז לזרוק יחד. מסדרים את הפרוסות בצל ונקניקיות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עדשיםעדשים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מברישים את הנקניקיות והבצלים עם סירופ המייפל, ומתבלים את הבצלים. מבשלים 20 דקות, ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות