מגש סלט אנטיפסטו ים תיכוני
מגש סלט אנטיפסטו ים תיכוני הוא ללא חלב ופסקאטרי תוספת. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 582 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מיץ לימון, בצל, פטרוזיליה עלים שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. נסו מגש סלט אנטיפסטו, מגש סלט ים תיכוני, ו סלט אנטיפסטו תונאן ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מעבדים תחילה 9 מרכיבים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק, ועוצרים לגרד את הצדדים. כיסוי ויניגרט, וצינה 2 שעות.
משרים שעועית ירוקה, זיתים וחצאי עגבניות בוויניגרט 30 דקות; מסננים.
מגישים פריטים כבושים על מגש גדול עם סלט פסטה ים תיכוני, טונה, ביצים קשות, צלפים ובצל אדום.