מגש סלמון מצופה
מגש סלמון מצופה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחם שיפון קוקטייל, שמנת, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מנגל פלנק, סלמון מצופה ארז, ו סלמון מצופה ארז.
הוראות
משרים קרש ארז במים 1 עד 2 שעות.
גז חום או גריל פחם לבישול בחום עקיף לפי הוראות היצרן.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על קרש. בקערה קטנה, מערבבים מיונז, חרדל וקליפת לימון.
מניחים לוח עם סלמון על גריל לבישול עקיף. כיסוי גריל; לבשל מעל חום בינוני 25 עד 30 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
הסר סלמון מקרש לצלחת, באמצעות מרית גדולה, או להשאיר סלמון על קרש ומניח על קרש חיתוך עץ גדול או מגש.
בקערה קטנה, מערבבים שמנת חמוצה ועשב שמיר.
מניחים ליווי שנותר למעט לחם בקערות קטנות בודדות.
מניחים תערובת שמנת חמוצה וליווי שנותר סביב סלמון.
מגישים סלמון וליווי עם לחם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.