קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

מדבקות סיר

מדבקות סיר
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל סיני. נסו להכין Potstickers בבית. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 227 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. 5 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . אם יש לכם רוטב סויה, בצל ירוק, חומץ יין אורז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 37% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Potstickers , Potstickers ו- Potstickers .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לעטיפות: בקערה של מערבל חשמלי עם חיבור ההנעה, מערבבים את הקמח, עמילן התירס והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים פנימה כמות קטנה של מים ומעבירים את המיקסר למצב האיטי ביותר. ממשיכים להוסיף מים עד שנוצר בצק. הבצק צריך להיות יציב אך גמיש. מכסים את הבצק במגבת לחה ומניחים על קרש חיתוך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב לעובי של כ-1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים לעיגולים בגודל 4 אינץ'.
6
למילוי: טוחנים את העוף במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
7
מעבירים לקערת ערבוב. מעבדים את הבצל הירוק והכוסברה עם מעט מהעוף ומוסיפים לקערת המערבל. מערבבים פנימה את התירס, הג'ינג'ר, השום, רוטב הסויה ומיץ הליים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1
מניחים בסיר את רוטב הסויה, המים, הסוכר, היין הלבן והחומץ ומביאים לרתיחה קלה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות. מצננים, ואז מקשטים בבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מניחים כף אחת מפולסת מלית potsticker במרכז העטיפה ומקפלים לשניים לצורת ירח. צבט את התפר כדי לסגור את העטיפה. חזור על הפעולה עם שאר המילוי והעטיפות.
2
מחממים 1 כף שמן קנולה במחבת טפלון. עובדים בקבוצות, מוסיפים את המדבקות ומבשלים עד שהתחתית מזהיבה.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטיםפוטיסטים
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים 1/3 כוס מים, מכסים ומאדים עד שהמילוי מוכן, כ-5 דקות. משטחים את המדבקות מעל מצע של ירקות מעורבים ומקשטים בזילוף של שומשום שחור ולבן.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ירקות מעורביםירקות מעורבים
פוטיסטיםפוטיסטים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

מרכיבים

20שרימפס וורידיםSesame seeds, black and white, for garnishSesame seeds, black and white, for garnish20שרימפס וורידיםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון55דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גרעיני תירס קפואיםגרעיני תירס קפואים64דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפונה קפואהאפונה קפואה5דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה12 כפיות אבקת שוםשום קצוץשום קצוץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מחית ג'ינג'רמחית ג'ינג'ר33דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות20שרימפס וורידיםירקות מעורבים, להגשהירקות מעורבים, להגשה851 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין אורזחומץ יין אורז1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזה עוף נטול עצמותחזה עוף נטול עצמות12 כפיות אבקת שום1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות4641 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות133דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי313דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה שלא נחסם, ועוד לאבקקמח לכל מטרה שלא נחסם, ועוד לאבק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #42401 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

Potstickers עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Papet del Mas Brut. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.
פאפט דל מאס ברוט
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.