קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

מדבקות סיר חזיר

מדבקות סיר חזיר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם כרוב נאפה, רוטב סויה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מדבקות סיר חזיר, מדבקות חזיר ושרימפס, ו מדבקות חזיר ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק יחד כרוב 3/4 כפית מלח ולהניח בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להעביר מגבת צלחת נקייה או בכותנה, לאסוף מסתיים יחד, ולסובב לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. לנגב קערה נקייה, ואז להחזיר כרוב אליו.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים חזיר, זנגביל, גזר, בצל ירוק, שום ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
בקערה קטנה, להקציף יחד רוטב סויה, שמן שומשום, וביצה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת כרוב חזיר. מערבבים פלפל הנותרים 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
על משטח יבש, לפרוס 1 עטיפת gyoza, שמירה על עטיפות שנותרו מכוסות בד מעומעם או מגבת נייר. כפית 1 1/2 כפיות מילוי למרכז, ואז להרטיב באמצע קצה עם אצבע רטובה. מקפלים חצי ללא לחות של עטיפה מעל חצי רטוב כדי ליצור צורה חצי ירח פתוח. כדי לאטום, באמצעות האגודל והאצבע של יד אחת, טופס 6 קפלים זעירים לאורך קצה לא מוארך של עטיפה, לחיצה על קפלים נגד גבול רטוב כדי לצרף מילוי. גבול רטוב יישאר חלק ויעקום באופן אוטומטי בחצי עיגול. לעמוד כופתה, בצד התפר למעלה, על תבנית אפייה ולחץ בעדינות כדי לשטח את התחתונה. מכסים באופן רופף עם מטלית לחה או מגבת נייר. טופס הנותרים כופתאות באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
ב 10 אינץ', lidded, לא מקל מחבת על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא עישון, ולאחר מכן להסיר מחום ולסדר מדבקות סיר בתבנית מעגלית הדוקה בעמידה בשמן (הם צריכים לגעת אחד בשני). מבשלים, חשופים, עד שישבנים הם זהובים חיוורים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטיםפוטיסטים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הוסף 1/2 כוס מים, להטות מחבת להפיץ, ואז לכסות בחוזקה עם מכסה ומבשלים עד הנוזל התאדה תחתית של כופתאות הם פריך וזהוב, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הוסף 2 כפות יותר מים אם מחבת נראה יבש לפני תחתית הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מכסה ומבשל, מחבת רועד לשחרר מדבקות סיר, עד קיטור מתפוגג, 1 עד 2 דקות. הפוך צלחת גדולה עם שפה מעל מחבת. באמצעות מחזיקי סיר, להחזיק צלחת ומחבת יחד ולהפוך מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטיםפוטיסטים
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הסר מחבת לשרת מדבקות סיר חם.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטיםפוטיסטים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט